International business and languages Utrecht

International Business and Languages Utrecht

Voor een accountmanager, salesmanager of marketingmanager in de international business is geen dag hetzelfde. Het werk is enorm dynamisch en uitdagend, voor echte avonturiers! Ben jij op zoek naar een hbo-opleiding in de internationale handel, zoals International Business and Languages Utrecht, maar is dit voor jou niet de beste keuze? Bijvoorbeeld omdat je meer persoonlijke begeleiding wilt krijgen dan bij een reguliere opleiding zoals International Business and Languages in Utrecht? Of omdat je een studie dichter bij huis zoekt? Business School Notenboom biedt jou het perfecte alternatief.

 

Studie Business Management Utrecht en omgeving

Goede alternatieven voor de studie Business Management in Utrecht zijn er zeker. Zoek je een alternatief waarbij je onderwijs op maat krijgt, met veel persoonlijke begeleiding en topdocenten met nauwe connecties met het werkveld? Business School Notenboom biedt alle opleidingen aan in Hilversum, Eindhoven en Maastricht. Er zijn drie studies te volgen op het gebied van International Business:

  • Hbo Bedrijfskunde: deze opleiding duurt vier jaar, maar kan ook in drie jaar worden afgerond. In de eerste twee jaar doe je vakkennis op op het gebied van internationale handel, import en export, management en organisatie, marketing en communicatie, sales en netwerken. Hierna verdiep je je meer in management, finance en economie en het doen van onderzoek. Je sluit je studie af met een onderzoek, scriptie en verdediging.
  • Associate degree International Business Management: associate degree-opleidingen zijn ook op hbo-niveau, maar duren slechts twee jaar. Je doet geen eindonderzoek en schrijft geen scriptie, maar sluit je studie af met het ad-project. Het onderwijsprogramma heeft veel overlap met de hbo-opleiding Bedrijfskunde, maar de focus ligt op internationale handel, import en export.
  • Associate degree Commercieel Management: ook deze opleiding heeft veel overlap met het hbo Bedrijfskunde, maar hier richt je je meer op marketing, communicatie en branding.

Wat onze opleidingen tevens onderscheidt van reguliere opleidingen International Business and Languages in Utrecht is dat we veel aandacht schenken aan het ontwikkelen van ondernemerskwaliteiten. Onmisbaar voor elke professional in de wereld van de internationale handel.

 

Klaar voor jouw internationale carrière

Na een paar jaar hard werken, heb jij je diploma op zak. Je hebt niet alleen heel veel kennis opgedaan, maar hebt ook een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt: van student tot professional. Je weet hoe je internationale relaties moet aangaan en onderhouden, hoe de internationale handel werkt, hoe je moet netwerken, schrijven en presenteren. Je kunt nu aan de slag in allerlei functies, binnen allerlei verschillende internationale bedrijven en organisaties. Denk bijvoorbeeld aan functies als accountmanager, salesmanager of marketing en communicatiemanager.

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op