International Business Amsterdam

Droom jij van een carrière als accountmanager, salesmanager of marketingmanager in de International Business? Waar het werk dynamisch en uitdagend is en geen dag hetzelfde is? Heb jij het lef, het doorzettingsvermogen en de ondernemende houding om jouw carrière later tot een succes te maken? Dan is een studie Bedrijfskunde, zoals een studie International Business Amsterdam, echt iets voor jou!

 

Als je op zoek bent naar een particuliere opleiding International Business in Amsterdam of in de regio van Amsterdam, dan biedt Business School Notenboom jou de beste opleidingen. Wij zijn onder andere gevestigd in Hilversum, op een steenworpafstand van Amsterdam en bovendien in een bruisende omgeving vol interessante (internationale) ondernemingen.

 

Particuliere opleiding International Business in Amsterdam en omgeving

Business School Notenboom is een particuliere onderwijsinstelling. Als je op zoek bent naar het beste onderwijs, gegeven door topdocenten met waardevolle kennis en ervaring uit de praktijk en met een persoonlijke benadering, dan bieden wij jou het beste alternatief voor een reguliere studie International Business in Amsterdam. Wij bieden onze studies op drie niveaus aan:

 

  • Hbo: de opleiding Bedrijfskunde begint met vaktheorie en praktische vaardigheden. In je laatste jaar kies je een uitstroomprofiel waarbinnen je stage loopt en een onderzoek uitvoert. Je schrijft hier een scriptie over en verdedigt deze tot slot.
  • Mbo: de opleidingen Commercieel Management en International Business Management zijn op niveau-4 en duren twee jaar. Het lesprogramma bestaat uit zowel theoretische als praktische vakken op het gebied van management en organisatie, marketing en finance. Je loopt stages en doet praktische projecten.
  • Associate degree: de ad-opleidingen Commercieel Management en International Business Management zijn op hbo-niveau, maar duren slechts twee jaar. Het lesprogramma vertoont overlap met het hbo, maar je studeert al na twee jaar af. Je eindit je studie met het ad-project.

Wat onze opleidingen zo anders maakt dan de reguliere opleiding International Business Amsterdam is dat wij onze studenten vanaf dag één stimuleren om ondernemend te zijn. Dat geeft jou straks, bij het zoeken van een baan, nét dat streepje voor op andere afgestudeerden.

 

Aan de slag!

Wat wordt het? Salesmanager bij een internationaal bedrijf? Bedrijfsleider in de retail? Wat jouw droom ook is: de eerste stap naar jouw succes is gezet na het inschrijven bij Business School Notenboom.

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op