International Business Administration Tilburg

Organisatie en management, financiën, marketing en account management. Samen vormen ze de kern van bedrijfsvoering. Je leert alles over deze vakgebieden tijdens een studie in de richting International Business. Ben jij op zoek naar een veelzijdige studie International Business Administration in Tilburg of Eindhoven? Kom dan eens kennismaken met Business School Notenboom. Als particuliere school hebben we ons al decennialang gespecialiseerd in de International Business. Met onze topdocenten, persoonlijke onderwijs en onze sterke focus op ondernemerschap onderscheiden wij ons van de reguliere opleidingen International Business Administration in Tilburg, Eindhoven en omgeving.

 

Studie International Business in Tilburg of Eindhoven

Business School Notenboom biedt uitstekende alternatieven voor een reguliere opleiding International Business in Tilburg of Eindhoven:

 

  • Hbo Bedrijfskunde: je leert alles over management en organisatie, marketing en branding, finance en economie. In je laatste jaar kies je een uitstroomprofiel waarbinnen je een stage loopt. Je doet een onderzoek, schrijft daar een scriptie over en sluit je studie af met een verdediging. Deze studie kan in drie of vier jaar afgerond worden.
  • Mbo International Business Management: tweejarige studie op niveau 4. Je doet vakspecifieke kennis op, maar ook praktische vaardigheden en business skills en je leert enkele moderne vreemde talen.
  • Associate degree  International Business Management: deze studie is ook op hbo-niveau, maar duurt slechts twee jaar. Het lesprogramma vertoont grote overlap met de eerste twee jaar van de hbo-opleiding. Je sluit je studie af met het ad-project.

Het gevarieerde lesprogramma van onze studies, in combinatie met onze sterke focus op de praktijk en ondernemerschap maakt van onze opleidingen de meest interessante studies in de richting van International Business in Tilburg, Eindhoven en de omliggende regio.

 

Klaar voor jouw carrière

Na enkele jaren hard werken, ben jij helemaal klaar voor een uitdagende en succesvolle carrière in de International Business. Je bent allround geschoold, hebt praktijkervaring opgedaan tijdens stages, workshops en bedrijfsbezoeken en hebt daardoor ook al een aardig netwerk op kunnen bouwen. Laat die superbaan dus maar komen!

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op