Hotelschool Tilburg

Hotelschool Tilburg en omgeving

De hospitality- en evenementenbranche is booming. Veel mensen willen naast hun drukke baan lekker kunnen ontspannen. Uit eten, evenementen en festivals bezoeken, of een overnachting of vakantie boeken wordt steeds belangrijker. Daarbij wordt een optimale beleving en perfecte service verwacht; de standaarden worden ook voor de gewone consument steeds hoger.

Ambieer jij een carrière in het hotelwezen, of in de evenementenindustrie? Ben jij creatief, perfectionistisch en een harde werker? Maak je het mensen bovendien graag naar de zin? Dan is een hospitality-opleiding, zoals de hotelschool Tilburg, echt iets voor jou! Maar hoe kies je nu de school die het beste bij je past? Wil je les in kleine klassen, van topdocenten die uit het vak komen en wil je goede persoonlijke begeleiding krijgen? Dan is de reguliere hotelschool Tilburg misschien niet de beste keuze, maar zoek je wellicht een particuliere school. Business School Notenboom is een particuliere school die is gevestigd in Eindhoven, Maastricht en Hilversum en dus een mooi alternatief kan zijn voor de hotelschool in Tilburg. Wij nodigen je van harte uit om kennis met ons te komen maken!

 

Alternatief voor de hotelschool Tilburg? Business School Notenboom!

Business School Notenboom is dus een goed alternatief voor de hotelschool Tilburg, als jij echt het allerbeste in jezelf naar boven wilt halen. Wij geloven namelijk dat onderwijs meer is dan alleen theorie. Het opdoen van praktijkervaring en business skills vinden wij minstens zo belangrijk. Want ook die heb je nodig als je later aan het werk gaat. Bovendien stimuleren wij je vanaf dag één al om een ondernemende houding aan te nemen. Onze topdocenten helpen je daarbij: zij komen namelijk allemaal uit de branche en hebben nauwe connecties met de beroepspraktijk. Zij delen dan ook al hun kennis en ervaringen uit de praktijk met jou. Die focus op de praktijk onderscheidt ons van de reguliere hotelschool in Tilburg.

 

Mbo, hbo of associate degree

De opleiding Hotel & Event Management bieden wij aan op alledrie onze vestigingen; op mbo-, hbo- en associate degree-niveau aan. Op onze site lees je wat alle studies inhouden, hoe de vakkenpakketten eruitzien en wat de verschillen precies zijn. Heb je toch nog wat vragen? Of ben je benieuwd welke studie het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op, of plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Dan kijken we samen wat jouw mogelijkheden bij Notenboom zijn.

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op