Hotelschool Maastricht

Geniet jij van een hotelbezoek waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is? En denk je wel eens: “Dat had ik zelf beter gekund”? Vind je het zelf ook leuk om het mensen naar de zin te maken? Dan is de hotelschool Maastricht echt iets voor jou. Business School Notenboom biedt de opleiding Hotel & Event Management aan mbo-, hbo– en associate degree-niveau aan. Een gevarieerde studierichting waar zowel theorie als praktijk aan bod komt. En waar je les krijgt van topdocenten met veel ervaring in het werkveld. Sowieso de leukste en misschien ook wel de beste hotelschool van Maastricht!

 

Notenboom: particuliere hotelschool in Maastricht

Business School Notenboom is een particuliere business- en hotelschool in Maastricht. Het verschil tussen Notenboom en de reguliere hotel management school in Maastricht is dat je bij ons les krijgt in kleine klassen, met veel persoonlijke begeleiding. Wij kijken naar elke individuele student en bieden hem of haar het onderwijs en de begeleiding die hij of zij nodig heeft. Daarnaast staat bij ons het ontwikkelen van business skills en een ondernemende houding hoog in ’t vaandel. Want onderwijs is meer dan alleen kennisoverdracht. Bij ons ontwikkel je je in een paar jaar tijd tot een ondernemende professional. Daarmee heb jij straks nét dat streepje voor op andere afgestudeerden.

Mbo, hbo of associate degree?

De studie Hotel & Event Management kun je op mbo-, hbo– en associate degree-niveau volgen.
Mbo
Deze mbo-opleiding duurt twee jaar en is op niveau 4. Je krijgt zowel theoretische vakken als praktijklessen, workshops en moderne vreemde talen. Je loopt stages en werkt aan praktische projecten.

 

Associate degree
De associate degree-opleiding duurt ook twee jaar en de vakken zijn op hbo-niveau. Ook bij deze opleiding is het programma gevarieerd en krijg je zowel theorie als praktijk. Je loopt stages en sluit je studie af met het ad-project.

 

Hbo
De hbo-opleiding kan in drie of vier jaar worden afgerond. In de eerste twee jaar leer je alles over gastvrijheidsconcepten, marketing en communicatie, het bedenken en organiseren van evenementen, management, organiseren, financiën en economie. Daarna ga je je kennis verder verdiepen en verbreden. In je laatste jaar kies je een uitstroomprofiel, waarbinnen je een afstudeerstage zoekt. Je doet tijdens je stage een onderzoek, schrijft een scriptie en sluit je studie af met je verdediging.

 

Ben je enthousiast geworden? Of wil je nog meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op