Hotelschool Heerlen

Is toerisme en gastvrijheid jouw passie? Kun jij genieten van een perfect verzorgd verblijf in een luxe hotel? Sta jij wel eens op een evenement en vraag je je af hoe het er achter de schermen aan toegaat? Ben jij creatief en ondernemend, werk je secuur en maak je het anderen graag naar de zin? Dan ben jij geknipt voor de hotelschool!

 

Ben jij op zoek naar een Hotelschool in Heerlen, of in de nabije omgeving van Heerlen? Wil jij graag het beste onderwijs krijgen, van topdocenten met veel ervaring in de branche? Wil je graag persoonlijk onderwijs krijgen, waar men aandacht heeft voor het individu? Dan is Business School Notenboom wellicht de beste keuze voor jou! Iedereen die op zoek is naar een goede Hotelschool in Heerlen en omgeving is van harte welkom om kennis te maken met Business School Notenboom!

 

Particuliere Hotelschool in Heerlen en omgeving

Business School Notenboom biedt een uitstekende optie voor iedereen die op zoek is naar een Hotelschool in Heerlen en omgeving. Op onze vestiging in Maastricht kun je de studie Hotel & Event Management volgen op hbo-, mbo– en associate degree-niveau. De studierichting Hotel & Event Management heeft op alledrie de niveaus een gevarieerd lesprogramma waarin zowel theorie als praktijkvakken behandeld worden. Je leert alles over gastvrijheidsconcepten bedenken en uitvoeren, de inrichting van hotels, food & beverage. Maar ook management- en organisatievakken komen aan bod, net als marketing en communicatie, branding, een stukje financiën en marktonderzoek. Een leuke en gevarieerde mix dus! Bovendien ontwikkel je je ook persoonlijk en leer je allerlei business skills. Daarnaast doe je praktijkervaring op tijdens stages en workshops. Wat ons bovendien onderscheidt van een reguliere Hotelschool in Heerlen is dat wij jou vanaf dag één stimuleren om ondernemend te zijn: om kansen te zien en te pakken. Zodat je je gedurende je studie ontwikkelt tot een echte professional. En jij straks optimaal voorbereid bent op jouw carrière.

 

Aan de slag of verder leren?

Heb je je mbo- of associate degree-opleiding afgerond en wil je verder leren? Dat kan! Al onze studies sluiten naadloos op elkaar aan. Zo kun je bijvoorbeeld na het afronden van de ad-studie direct doorstromen naar het derde jaar van het hbo!

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op