Hotelschool Eindhoven

Op zoek naar hotelschool Eindhoven?

Wil jij ook graag naar de hotelschool Eindhoven? Wil je kwalitatief uitstekend onderwijs krijgen, met een klein groepje leuke en gemotiveerde medestudenten in de klas zitten, veel praktijkervaring opdoen en de beste basis voor je carrière creëren? Maak dan eens kennis met Business School Notenboom. Bij Notenboom krijg je veel persoonlijke begeleiding en les van topdocenten die zelf uit het vak komen. Dat maakt ons voor velen dé favoriete hotelschool in Eindhoven.

De beste hotelschool in Eindhoven!

Als je hoge hotelschool Eindhoven zegt, dan zeg je Business School Notenboom. Als particuliere onderwijsinstelling hebben wij ons al decennialang gespecialiseerd in hotelmanagement, hospitality en evenementen management. Deze studierichting kun je bij Notenboom dan ook op drie niveaus volgen:

  • Mbo Hotel en Event Management: is op mbo-4 niveau en duurt twee jaar. De focus van deze opleiding ligt voornamelijk op de inrichting en organisatie van hotels en evenementen, food & beverage, communicatie en marketing. Daarnaast leer je een aantal talen.
  • Associate degree Hotel en Event Management: deze opleiding duurt ook twee jaar en is op hbo-niveau. Na je afstuderen zit je tussen het mbo-4 en hbo in. De opleiding richt zich op belevingsconcepten creëren en organiseren, sales, marketing, marktonderzoek, financiën, management en organisatie.
  • Hbo Hotel en Event Management: deze opleiding duurt vier jaar, maar kan ook in drie jaar worden afgerond. Het lesprogramma komt overeen met dat van de associate degree-opleiding. Daarnaast verdiep je je kennis op het gebied van management en branding, leer je meer over het doen van onderzoek en schrijf je een scriptie die je ten slotte ook verdedigt.

 

Bij alledrie de opleidingen is het opdoen van praktijkervaring en business skills een belangrijk onderdeel van het programma. Je loopt stages, gaat op bezoek bij bedrijven, doet workshops en praktische projecten. Bovendien stimuleert Notenboom je vanaf dag één om ondernemend en ambitieus te zijn. Dat maakt ons de beste opleider op het gebied van hotelmanagement in Eindhoven.

 

Na je studie

Na enkele jaren hard werken, heb jij je felbegeerde diploma op zak. Wat ga je daarmee doen? Direct aan de slag, of je kennis nog meer uitbreiden? Bij Business School Notenbom kun je naadloos doorstromen van het mbo naar de associate degree- of hbo-opleiding.

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op