Hotelschool Breda

Hotelschool Breda en hospitality opleidingen

De hospitality- en evenementenbranche maakt de laatste jaren een enorme groei door. Het invullen van de vrijetijdsbesteding wordt steeds belangrijker. Daarnaast worden er door organisaties en bedrijven steeds vaker congressen, beurzen en andere evenementen georganiseerd. Veel aankomend studenten zoeken naar een opleiding in de hospitality, zoals de hogere hotelschool Breda. Zoek jij ook een opleiding zoals de hotelschool Breda, maar zoek je het dichter bij huis? Of wil je juist wat meer begeleiding krijgen tijdens je studie? Dan heten wij je van harte welkom bij Business School Notenboom!

Alternatief voor hotelschool Breda? Business School Notenboom!

Zoek je naar een goed alternatief voor de hotelschool Breda? Maak dan eens kennis met Business School Notenboom. Als particuliere onderwijsinstelling hebben wij ons al decennia lang gespecialiseerd op het gebied van hotelmanagement, hospitality en evenementen. Je kunt deze opleiding bij ons op drie niveaus volgen:

Bij deze studies leer je alles over gastvrijheidsconcepten creëren, food & beverage, communiceren en presenteren, organisatie en management, netwerken en financiën. Een gevarieerd programma dus, waarin zowel inhoudelijke kennis als praktische vaardigheden en business skills aan bod komen. Het voordeel ten opzichte van de hotelschool Breda is  bovendien dat je bij ons vanaf het mbo direct door kunt stromen naar de associate degree- of hbo-opleiding.

De voordelen van Business School Notenboom

Business School Notenboom is een particuliere onderwijsinstelling. Dat betekent dat we niet afhankelijk zijn van de overheid en zelf het tempo kunnen bepalen waarin we ons onderwijs ontwikkelen. We kunnen hierdoor snel inspringen op veranderingen in de maatschappij en op de arbeidsmarkt. Maar er zijn meer voordelen aan studeren bij Business School Notenboom:

  • Persoonlijk onderwijs: kleine klassen en veel persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat iedere student het beste uit zichzelf kan halen.
  • We stimuleren ondernemerskwaliteiten: we leren je om te denken als een ondernemer. Om kansen te herkennen én te pakken en om flexibel te zijn. Waardevolle eigenschappen die iedere professional zou moeten hebben en die jou straks een streepje voor geven op andere afgestudeerden.
  • Notenboom netwerk: wij onderhouden een uitgebreid netwerk van afgestudeerden, bedrijven en professionals. Dit helpt onze studenten bij het vinden van interessante stageplekken en, uiteindelijk, mooie banen.

Ben je benieuwd geworden naar de hotelmanagement opleidingen van Business School Notenboom? Op ons blog lees je wat een student van Notenboom kan bereiken!

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op