Hotelschool Amersfoort

Hotelschool Amersfoort en andere hospitality opleidingen

Jij bent creatief, je werkt secuur, je vindt het leuk om dingen te organiseren en maakt het andere graag naar de zin. Je kunt genieten van een goede service in een hotel en als je die niet krijgt, denk je: “Dat zou ik zelf heel anders hebben gedaan.” Herkenbaar? Dan is een opleiding in de hospitality, zoals de hotelschool Amersfoort, echt iets voor jou. Is de hotelschool Amersfoort de enige hotelschool die je kent? En ben je er niet zeker van of die school iets voor je is? Er zijn genoeg alternatieven, zoals de particuliere school Business School Notenboom!

 

Alternatief voor de hotelschool in Amersfoort? Business School Notenboom

Zoek je een hotelschool in de buurt van de hogere hotelschool Amersfoort? Wil je goed onderwijs, waar je les krijgt van topdocenten en veel persoonlijke begeleiding? Past regulier onderwijs, zoals dat gegeven wordt op bijvoorbeeld de hotelschool Amersfoort, niet bij jou en zoek je een particuliere school? Dan is Business School Notenboom de juiste keuze voor jou! Business School Notenboom heeft vestigingen in Hilversum, Eindhoven en Maastricht. Daar kun je verschillende opleidingen op het gebied van hospitality, hotelmanagement en evenementenmanagement volgen, op mbo- en hbo-niveau.

 

Mbo, hbo en associate degree

Bij Business School Notenboom kun je de opleiding Hotel en Event Management volgen op mbo-niveau, hbo-niveau of de associate degree opleiding.

Mbo Hotel en Event Management
Deze praktische studie is op niveua mbo-4 en duurt twee jaar. In deze twee jaar leer je alles over gastvrijheid, food & beverage en serveren, maar ook over marketing, management en organisatie. Je loopt in beide studiejaren stage en leert allerlei praktische vaardigheden.

 

Bekijk de mbo-opleiding

 

Associate degree Hotel en Event Management
De associate degree studie is op hbo-niveau en duurt ook twee jaar. Je krijgt dezelfde vakken als studenten van de hbo-opleiding; marketing en communciatie, wijn en spijs, gastvrijheidskunde, sales, management en organisatie. Je loopt beide studiejaren stage en sluit je studie af met het Ad-project.

 

Bekijk de associate degree-opleiding

 

Hbo Hotel en Event Management
De hbo-studie is af te ronden in drie of vier jaar. De eerste twee jaar komen overeen met de associate degree-opleiding. Hierna verdiep je je verder in management en organisatie, marketing en branding. In het laatste jaar kies je een uitstroomprofiel waarbinnen je je eindstage doet. Tijdens je stage voer je een onderzoek uit. Hier schrijf je een scriptie over, die je tot slot verdedigt.

 

Bekijk de hbo-opleiding

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op