Hogere hotelschool

Ben jij proactief, creatief en ondernemend? Hou je van organiseren en reizen? Heb je oog voor detail en vind je een goede service erg belangrijk? Dan is de hogere hotelschool jou op het lijf geschreven. Heb je echter nog geen school gevonden die bij je past? Heb je graag wat meer begeleiding, of vind je les in grote collegezalen maar niks? Kom dan eens kennismaken met Business School Notenboom.

 

Business School Notenboom is een particuliere onderwijsinstelling. Het voordeel ten opzichte van een reguliere hogere hotelschool is dat wij persoonlijker onderwijs kunnen geven. Onze studenten krijgen les in kleine klassen en krijgen de persoonlijke begeleiding die ze nodig hebben. Er is dus meer oog voor de individuele student. Daardoor maken wij het mogelijk dat elke student echt het beste uit zichzelf kan halen. Bovendien heeft Business School Notenboom nauwe banden met het werkveld en een uitgebreid netwerk. Dit netwerk kan door onze studenten en alumni aangeboord worden bij het zoeken van stageplaatsen en banen. Dat maakt ons misschien wel de beste hotelschool van Nederland!

 

Hotelschool Business School Notenboom

Bij Business School Notenboom kun je de hotelschool op verschillende niveaus doen:

De mbo opleiding is op niveau 4 en duurt twee jaar. Je leert alles over de inrichting en organisatie van hotels en evenementen, food & beverage, communicatie en marketing en een aantal talen. De hbo opleiding duurt drie of vier jaar. Deze studie richt zich vooral op belevingsconcepten creëren en organiseren, marketing en sales, branding, financiën, management en organisatie. Wil je een opleiding op hbo-niveau, maar wil je ook snel aan de slag? De associate degree opleiding is op hbo-niveau en duurt maar twee jaar. Het programma komt grotendeels overeen met de eerste twee jaar van het hbo, maar je doet geen eindonderzoek en verdediging. Bij alle opleidingen doe je praktijkervaring op tijdens stages, workshops, bedrijfsbezoeken, projecten en een studiereis.

 

Aan de slag in de bruisende gastvrijheidsindustrie!

De hotel- en evenementenbranche is bruisender dan ooit. Een optimale beleving, creativiteit, kwaliteit en een goede service worden door steeds meer mensen als vanzelfsprekend ervaren. Er worden continu nieuwe concepten voor evenementen en hotels ontwikkeld. Kortom: er is vraag naar professionals die aan deze wensen kunnen voldoen. Met je diploma Hotel en Event Management van Business School Notenboom kun jij dan ook ongetwijfeld snel aan de slag in een mooie functie, ergens op de wereld. Begint het al te kriebelen? Let’s go!

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op