Hogere hotelschool Utrecht

Hogere hotelschool Utrecht en andere hospitality opleidingen

Ben jij bijna klaar met school en ben je op zoek naar een particuliere vervolgopleiding? Of heb je al een mbo-opleiding gevolgd en ben je op zoek naar een verbreding en verdieping van je kennis? Opleidingen op het gebied van hospitality en evenementen, zoals bij de hogere hotelschool Utrecht, zijn tegenwoordig erg populair. Deze opleidingen zijn erg afwisselend; je leert er zowel theoretische vakkennis als praktische vaardigheden. Creativiteit, ondernemen en organiseren komen er bij elkaar. Bovendien is de gastvrijheidsbranche booming; jaarlijks worden er steeds meer nieuwe gastvrijheidsconcepten en evenementen ontwikkeld. Dus ben je creatief en ondernemend en hou je van organiseren? Dan is een hospitality-opleiding echt iets voor jou. Wil je echter niet naar de reguliere hogere hotelschool Utrecht, maar zoek je een particuliere hospitality opleiding? Dan ben je bij Business School Notenboom aan het juiste adres!

Alternatief voor hotelschool Utrecht? Business School Notenboom!

Wil je graag een hotel opleiding volgen, maar past de reguliere hogere hotelschool Utrecht niet bij jou? Of vind je Utrecht te ver weg en zoek je een opleiding in het zuiden of juist meer in het noorden van Nederland? Bij Business School Notenboom kun je opleidingen op het gebied van hotelmanagement en evenementen volgen op mbo-, associate degree– en hbo-niveau, in onze drie vestigingen in Eindhoven, Maastricht en Hilversum. In tegenstelling tot de hotelschool Utrecht, krijg je bij Notenboom les in kleine klassen, met veel persoonlijke begeleiding en een persoonlijk studietraject. Bovendien stimuleren wij je vanaf dag één om een ondernemende houding aan te nemen. Dat geeft jou straks, na je afstuderen, net dat streepje voor op andere afgestudeerden in jouw branche. Direct een mooie boost voor jouw succesvolle carrière in de hotel en evenementen.

Nauwe connecties met de branche

Naast het persoonlijke onderwijs dat wij geven, hebben onze topdocenten nauwe connecties met de hospitalitybranche. Wij kunnen dan ook putten uit een uitgebreid netwerk als het gaat om  organiseren van bedrijfsbezoeken en stageplaatsen. Zo begin ook jij, al vanaf dag één bij Notenboom, met het opbouwen van een waardevol netwerk.

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op