Hogere Hotelschool versus hotelmanagement

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Hogere hotelschool versus Hotel management

Liggen jouw ambities bij het ontwikkelen en uitvoeren van gastvrijheidsconcepten? Droom jij van een succesvolle carrière in de hotellerie? Ben je ambitieus, punctueel, heb je oog voor detail en kun je mensen enthousiasmeren? Dan is onze hbo-opleiding Hotel & Event Management jou op het lijf geschreven! Deze opleiding is namelijk een combinatie van de hogere hotelschool, hbo event management en bedrijfskunde.

Daar waar de hogere hotelschool heel erg gericht is op het leren hoe je in een hotel werkt en hoe je een hotel managet, heeft onze opleiding een veel bredere scope. Zo leer je namelijk ook gastvrijheidsconcepten te bedenken en uit te werken, leer je hoe evenementen georganiseerd worden en werk je aan je ondernemersskills.

Breder carrièrepad dan bij de hogere hotelschool

Dankzij de brede insteek van de opleiding Hotel & Event Management, kun jij straks veel kanten op met je diploma. Dat is ideaal wanneer je nog niet zeker weet of de hogere hotelschool wel iets voor jou is. Trekt het bedenken en organiseren van evenementen je ook? En speel je met de gedachte om ooit zelf een bedrijf in de hotellerie of evenementenbranche op te richten? Dan heb je aan ons brede lespakket een uitstekende voorbereiding. Op onze opleiding leer je namelijk ook:

BELEVINGSCONCEPTEN TE CREËREN EN REALISEREN

ONDERNEMINGSPLANNEN UIT TE WERKEN

VERSCHILLENDE SALS- EN NETWERKVAARDIGHEDEN

INNOVATIE EN STRATEGIE

HUMAN RESOURCE MANAGEMENT EN LEIDERSCHAP

ONDERZOEK TE DOEN

De opleiding is dus ook sterk gericht op het ontwikkelen van management- en ondernemersvaardigheden en het analyseren van trends en ontwikkelingen in de markt. Dat maakt jou straks een allround professional met een breed pakket aan kennis en vaardigheden.

Sterke band met de praktijk

Bij een opleiding in de hotellerie en events hoort natuurlijk ook veel praktijk. Onze docenten zijn dan ook allemaal sterk verbonden met het werkveld en geven hun persoonlijke ervaringen aan je door. Daarnaast werk je jaarlijks aan interessante projecten, ga je op bedrijfsbezoeken, krijg je gastcolleges van succesvolle ondernemers en loop je stages in binnen-of buitenland. Ieder jaar is er een toffe studiereis, die je bijvoorbeeld langs de  de mooiste resorts in Kaapstad brengt. Uiteindelijk rond je je studie af met een intensieve stageperiode waarbinnen je onderzoek doet voor een mooi hotel of bedrijf in de evenmentenbranche. En heb jij na drie jaar hard werken je Bachelor diploma dik verdiend. Laat die carrière maar beginnen!

Nieuwsgierig naar onze hbo-opleiding Hotel & Event Management? Lees snel meer!

 

Onze garanties aan jou:

EEN TOPTIJD

Onze studenten beoordelen de sfeer op school met een 8,8!

KANSEN

Het vergroten van de kansen op de arbeidsmarkt: een up-to-date vakkenpakket

TOPONDERWIJS

Onze hbo-studies dragen het zegel 'Topopleiding'.

AANRADER

Studenten raden ons aan met een 8,9!

LESGARANTIE

Uitgevallen lessen worden altijd ingehaald

MINDSET

Het creëren van een business mindset: het opbouwen van een indrukwekkend cv

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag