HBO Studies

Topopleiding 2019
Of je interesse nu bij bedrijfskunde ligt, of bij de evenementenbranche; de hbo studies van Business School Notenboom zijn stuk voor stuk een goede start van jouw carrière. Want wist je dat onze hbo studies het kwaliteitszegel ‘Topopleiding’ dragen? Daarmee behoren ze tot de beste opleidingen van Nederland!

Wat ons onderwijs zo goed maakt, is de persoonlijke aanpak. Je krijgt les in kleine klassen, met de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt. Zo ontwikkel jij je tot een professional met vakkennis, vaardigheden en managementkwaliteiten. Bovendien stimuleren wij je continu om ambitieus en ondernemend te zijn. Om kansen te zien én te benutten. En elke dag tot een succes te maken. Ben jij er klaar voor? Schrijf je dan snel in voor een van onze hbo studies!

De hbo bachelor studies van Business School Notenboom

De focus bij onze opleidingen ligt op business en hospitality. Vakgebieden waarin we ons al decennia lang hebben gespecialiseerd. En waarvan we jou alle facetten kunnen laten zien. De hbo opleidingen die je bij ons kunt volgen zijn:

Naast vakkennis, is praktijkervaring enorm belangrijk. En die doe je op tijdens de projecten en op stages bij (internationale) topbedrijven. Tijdens je afstudeerstage voer je een onderzoek uit bij een bedrijf en daarover schrijf je een thesis, die je tot slot moet verdedigen. Bovendien ga je op studiereis naar het buitenland. Bijvoorbeeld op een wijnreis door de Bourgogne, op een cruise naar de Caraïben of een trip naar de grootste hotels in Las Vegas.

De start van jouw carrière

Waarom kiezen voor een hbo studie bij Notenboom? Omdat wij je echt het beste fundament geven voor het bedrijfsleven. Na je afstuderen heb jij de vakkennis, de managementkwaliteiten en het ondernemersgevoel dat jou straks dat streepje voor geeft op andere afgestudeerde hbo’ers. Een ijzersterk fundament waarop je kunt bouwen. Net als op het uitgebreide Notenboom netwerk. Dat is onze kracht. Bovendien bieden wij talentvolle en ambitieuze studenten de mogelijkheid om de hbo opleidingen versneld af te ronden, namelijk in drie jaar!

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op