Professionele begeleiding bij afstuderen

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Professionele begeleiding nodig bij afstuderen?

Persoonlijk, ondernemend, ambitieus en inspirerend

Samen vormen ze de kern van Notenboom. Spreekt dit je aan? Ook al studeer je ergens anders? Dan kun je er toch voor kiezen je opleiding hbo bachelor niet af te sluiten bij je huidig opleidingsinstituut, maar dat te doen bij Notenboom. Afstuderen is een intensief traject, bij Notenboom krijg je daarin alle ondersteuning met een heel team aan professionele begeleiders. Wekelijks bespreek je met je persoonlijke afstudeerbegeleider de voortgang van je scriptie, krijg je feedback en worden vervolgstappen besproken.

Je studeert elders....

Is je studie hbo bachelor Bedrijfskunde / Hotel & Event Management of een daaraan verwante opleiding bij een andere opleider goed verlopen, maar blijkt dat helaas niet het geval voor het eindtraject? Dat kan gebeuren, om allerlei redenen: er is beperkte beschik­baarheid van begeleiders, trage feedback op de voortgang en je eigen groeiende onzekerheid over de haalbaarheid. Het zorgt ervoor dat het afstudeerproces stroef en onplezierig verloopt.

… maar jij bent ondernemend en komt daarom je hbo bachelor afronden bij Notenboom

Misschien niet meteen de gemakkelijkste, maar zeker wel de juiste beslissing om je bij je afstudeertraject te laten begeleiden door Notenboom! Al behaalde studiepunten kunnen vaak worden meegenomen. Je zult zien dat je met de professionele ondersteuning een wél succesvol afstudeertraject af weet te sluiten met een uitstekend finalewerkstuk, binnen de geplande periode en mét mooie cijfers.

Ook als hbo bachelor afstuderen bij Notenboom?

Dan biedt Notenboom jou graag deze gelegenheid, met een afstudeertraject op maat onder begeleiding van deskundige en praktisch gerichte afstudeerbegeleiders. Tijdens het afstuderen werk je aan jouw afstudeerproject: van proposal via onderzoek tot en met evaluatie, conclusie en presentatie. Notenboom is een erkend opleidingsinstituut, en scoort zeer hoog bij de jaarlijkse, onafhankelijke beoordeling van opleiders. Dus waar wacht je nog op?

Start studietraject mbo 4, kort hbo of hbo bachelor in september en in januari    

Ondernemend en flexibel

Je kunt voor de start van je mbo-, kort hbo- of hbo bacheloropleiding kiezen voor het meest vertrouwde tijdstip in september. Daarnaast biedt Notenboom je de mogelijkheid te starten in januari. Als kleinschalige en flexibele organisatie kunnen wij ons onderwijs daar perfect op aanpassen, zodat ook jij je opleiding in twee of drie jaar afrondt.

Slim plannen, slim studeren, slim bezig

Start je in september, dan volg je het reguliere onderwijsprogramma. Start je in januari, dan volg je deels de reguliere lessen en deels lessen met de andere studenten die tegelijk met jou zijn gestart. Komt het jou beter uit in januari te beginnen met je opleiding? Bij Notenboom heb je geen verlies van kostbare tijd en gegarandeerd winst.

Contactgegevens

Natalie van Rooij - Relatiebeheer

n.vanrooij@notenboom.nl

(06) 25 09 23 86

 Notenboom-Erasmus-Natalie-van-Rooij-Relatiebeheer

Persoonlijk gesprek

Of plan een persoonlijk adviesgesprek in via de website. Je wordt dan binnen twee werkdagen telefonisch uitgenodigd voor een gesprek op de vestiging van jouw keuze.

Erkende kwaliteits keurmerken Notenboom

Ministerie
NVAO
Inspectie onderwijs
NTRO

 

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag