Aanmelden kennismakingsgesprek?

Studie informatie

Interessante vakken, vakbekwame docenten, leerzame stages en leuke studiereizen. Allemaal onderdelen van een goede studie. Maar wij bieden meer. Want studeren bij Notenboom is anders dan studeren aan een reguliere school. Wij bieden jou echt een allround opleiding, met meer mogelijkheden en meer flexibiliteit in je studietraject. Het kan soms uitdagend zijn, maar dankzij onze studiecoaching en persoonlijke begeleiding maken we er samen een succes van.

Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten als je gaat studeren bij Notenboom? We vertellen het je graag.

Studeren bij Business School Notenboom

Hoe is het onderwijs bij Business School Notenboom ingericht? Hoe zien de lesroosters en jaarplanning eruit? Wat voor mede-studenten kan ik verwachten? Lees hier meer.

Studiereizen

Hoe gaat het eraan toe in een interantionale bank of in een luxe resort in het buitenland? Dat kom je te weten tijdens onze leuke en leerzame studiereizen. Eerder bezochten we al Las Vegas, Dubai, New York en Kaapstad. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Laat je hier inspireren.

Stages

Bij Business School Notenboom ontwikkel je je stapsgewijs tot een echte professional. Het opdoen van praktijkervaring en het lopen van stages is daarbij een belangrijk onderdeel. Lees hier alles over stages.

Collegegelden en financiering

Business School Notenboom is een particuliere onderwijsinstelling. Dat betekent dat we niet gesubsidieerd worden door de overheid. De kosten van onze opleidingen liggen daardoor hoger. Alle informatie over onze collegegelden en over studiefinanciering vind je hier.

Snel studeren

Een mbo 4- of hbo-opleiding duurt normaliter vier jaar – bij Notenboom niet. De ambitieuze student, die een doel voor ogen heeft en daar hard voor wil werken, is bij ons aan het juiste adres om zijn diploma in kortere tijd te halen.

Lees hier meer over mbo4 in twee jaar.

Lees hier meer over hbo bachelor in drie jaar.

Onze docenten aan het woord

Onze docenten worden geselecteerd op basis van deskundigheid en ervaring in het werkveld. Met hun schat aan praktijkervaring en hun persoonlijke manier van lesgeven transformeren zij onze studenten tot echte professionals. Lees hier hun verhalen.

Oud studenten aan het woord

Wij onderhouden een nauwe band met onze alumni. Hun prestaties en succesverhalen maken ons trots en inspireren ons om onze visie en manier van lesgeven voort te zetten. Benieuwd waar Notenboomstudenten zoal terechtkomen? Lees hier meer.

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag