Persoonlijk gesprek

Talent World College: TOP-opleiding voor TOP-ondernemers

Hoe gaaf is het als jij het mbo afrondt met een erkend diploma én een kant-en-klaar gepersonaliseerd businessplan? En misschien zelfs al mét je eigen bedrijf of in elk geval ready er een te beginnen? Bij het Talent World College (vestiging Rotterdam) van Business School Notenboom kan het!

Volg jouw passie bij het Talent World College

Wat is er mooier dan te doen wat je graag doet en je dromen waar te maken? Dat vinden wij ook. Alleen dán kun je namelijk het maximale uit jezelf halen. Daarom ben jij bij ons het vertrekpunt: stemmen wij ons onderwijs af op jouw persoonlijke ontwikkeling, kennis en kunde. Samen met jou maken we een persoonlijk plan voor je gehele opleiding. Daarin combineren we al jouw wensen met je competenties. Samen met de verplichte vakken Engels, Nederlands, rekenen en een tweede moderne vreemde taal. Jouw persoonlijk plan is leading én je einddoel. 

Onderwijs 3.0: praktisch, ondernemend en doelgericht

Jij bent een doener en praktisch gericht, die zich niet gemakkelijk laat vangen in een standaard ‘school’ concept. Dat snappen wij. Bij Talent World College kom je dan ook niet naar school, maar naar je werkplek, je kantoor. Waar je in kleine groepen werkt aan jouw persoonlijk businessplan, voor jouw onderneming. Niet in een klaslokaal, maar in een lichte, moderne kantoortuin. Daar ga je aan de slag, in lessen die zijn opgebouwd in 3 blokken van 40 minuten waarin:

  • je theorie krijgt van professionals en coaches uit de praktijk
  • je in groepjes aan de slag gaat met praktische opdrachten en die presenteert
  • je direct feedback krijgt om te verwerken in jouw plan

Je werkt vrijwel zonder boeken en hebt in principe geen huiswerk. Zie het als een soort werktijden: als je naar huis gaat zit je ‘werkdag’ erop. Bovendien ga je bij ons niet alleen mentaal, maar ook fysiek aan de slag. En ga je lekker twee keer per week sporten in onze uitgebreide sportfaciliteiten.

Direct aan de slag in de praktijk

Je start het eerste jaar met een basisjaar, waarin we drie profielen samenpakken: Marketing & Communicatie, Eventmanagement en International Business. Elke maandag ben je op stage, die past bij het profiel van jouw voorkeur. Verderop wordt het aantal stagedagen uitgebreid naar twee. Je sluit het jaar af met een aaneengesloten stage van enkele maanden.

Wil jij ondernemer worden, maar weet je nog niet precies waarin?

Dan is een opleiding bij het Talent World College een uitstekende keuze. Wij zien het behalen van je diploma als een opstap voor een succesvolle zakelijke carrière. Daarom helpen wij je graag bij het concreet krijgen waarin jij wilt gaan ondernemen. En krijg je bij ons persoonlijke coaching, om jezelf als mens en ondernemer te vormen. Want kennis en vaardigheden zijn belangrijk, maar zeker ook het ontwikkelen van een ondernemende en proactieve houding.

Talent World College is dé stap naar een succesvolle onderneming

Dat zeggen we niet zomaar, dat is onze belofte aan jou. En wij doen wat wij beloven. Met veel plezier begeleiden wij jou stap voor stap in je opleiding naar een volwassen ondernemer. Die het verschil gaat maken in de maatschappij van morgen. Die ertoe doet: sociaal betrokken, actief, flexibel en resultaat- en doelgericht. Die weet wie hij of zij is als mens en ondernemer. Met een erkend diploma én een goed ondernemersplan op zak. Klaar voor de toekomst!

Kom kennismaken

Gerard Colléé: Ben je benieuwd wat Business School Notenboom voor jou kan betekenen?

Notenboom-Talent-World-College-Gerard-Collee

Vestigingsdirecteur Rotterdam: Gerard Collée.

Contactgegevens vestiging Rotterdam

Twentestraat 20
3083 BD ROTTERDAM
(085) 060 51 37

 

 

63 jaar een succesvolle opleider op het gebied van Business en Hotel- Eventmanagement
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag