Notenboom particuliere hbo opleidingen

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Hbo bachelor in drie jaar

Of je interesse nu bij de particuliere hbo opleiding bedrijfskunde ligt, of bij de particuliere hbo opleiding Hotel & Event Management; de hbo bachelor opleidingen van Business School Notenboom zijn de beste start van jouw carrière. Want wist je dat beide hbo-opleidingen het kwaliteitszegel ‘Top-opleiding’ dragen? Daarnaast kies je dan ook voor de beste kleine hogeschool van Nederland (2020)!

Wat ons onderwijs zo goed maakt, is de persoonlijke aanpak. De klassen zijn klein, waardoor iedere student de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft. Daarnaast wordt er veel aandacht geschonken aan de praktijk en stimuleren wij je continu om ambitieus en ondernemend te zijn. Zo ontwikkel jij je in drie jaar tijd tot een professional met vakkennis, vaardigheden en managementkwaliteiten. Een professional die kansen ziet én benut. Ben jij er klaar voor? Schrijf je dan snel in voor een van onze hbo Bachelor opleidingen!

Particuliere hbo opleidingen

Start studietraject hbo bachelor in september en januari!

 

de particuliere hbo opleidingen van Business School Notenboom

De focus bij onze opleidingen ligt op business en hotellerie. Vakgebieden waarin we ons al decennia lang hebben gespecialiseerd en waarvan we jou alle facetten laten zien. De Bachelor opleidingen die je bij ons kunt volgen zijn:

Particuliere hbo opleidingen

Hbo bachelor Hotel & Event Management in 3 jaar

Hbo bachelor Hotel & Event Management in 3 jaar

  • Mijn interesse gaat uit naar de hotelleriewereld
  • Ik ben benieuwd naar de organisatie van een evenement
  • Het bedenken van nieuwe concepten is op mijn lijf geschreven

Bekijk de opleiding
Hbo bachelor Bedrijfskunde in 3 jaar

Hbo bachelor Bedrijfskunde in 3 jaar

  • Verbeteren van (bedrijfs) processen spreekt mij aan
  • Het verhaal achter de cijfers vind ik interessant
  • Ik wil mijn analytisch denkvermorgen verbeteren

Bekijk de opleiding

Onze garanties aan jou:

EEN TOPTIJD

Onze studenten beoordelen de sfeer op school met een 8,8!

KANSEN

Het vergroten van de kansen op de arbeidsmarkt: een up-to-date vakkenpakket

TOPONDERWIJS

Onze hbo-studies dragen het zegel 'Topopleiding'.

AANRADER

Studenten raden ons aan met een 8,9!

LESGARANTIE

Uitgevallen lessen worden altijd ingehaald

MINDSET

Het creëren van een business mindset: het opbouwen van een indrukwekkend cv

Meestgestelde vragen hbo studenten

HOE ZIET HET LESROOSTER ERUIT?

Wij bieden voltijd particulier onderwijs. Als je een hbo opleiding volgt zijn de lessen zijn in principe van maandag t/m vrijdag. De kort hbo- en hbo bachelor-studenten hebben gemiddeld 25 contacturen per week.

ZIT ER VEEL PRAKTIJK IN DE OPLEIDING?

Ons lesprogramma is praktijkgericht en inspirerend en je krijgt veel persoonlijke aandacht. We brengen je voortdurend in contact met de dagelijkse praktijk van het bedrijfsleven, onder meer door bedrijfsbezoeken, gastsprekers, bijzondere studiereizen en interessante stageplaatsen.

ZIJN ER STAGES IN HET EERSTE JAAR?

Kort hbo-studenten lopen in het eerste en tweede leerjaar stage en hbo bachelor-studenten lopen in het eerste en derde leerjaar stage.

MOET IK VEEL TIJD BESTEDEN AAN HUISWERK?

Binnen Business School Notenboom wordt er verwacht dat je zelfstandig werkt aan je huiswerk en de projecten, maar onze docenten staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden.

KOMEN DE STUDENTEN UIT DE REGIO?

Het grootste gedeelte van onze studenten komt uit de regio van Eindhoven, Hilversum, Rotterdam en Maastricht. Een aantal studenten komt uit andere delen van het land zoals de hoofdstad Amsterdam of uit de provincie Zeeland.

Erkende kwaliteits keurmerken Notenboom

Ministerie
NVAO
Inspectie onderwijs
NTRO

De hbo Bachelor studies van Notenboom

De particuliere hbo opleidingen duren drie jaar. Naast vakkennis, is het opdoen van praktijkervaring enorm belangrijk. En die doe je op tijdens praktische projecten, workshops, bedrijfsbezoeken en natuurlijk tijdens je stages bij (internationale) topbedrijven. Tijdens je afstudeerstage voer je een onderzoek uit bij een bedrijf en schrijf je een thesis, die je tot slot moet verdedigen. Bovendien ga je op een leerzame en leuke studiereis naar het buitenland. Bijvoorbeeld op een wijnreis door de Bourgogne, op een cruise naar de Caraïben of een trip naar Singapore of Kaapstad.

De beste start van jouw carrière

Waarom kies jij voor een particuliere hbo opleiding bij Notenboom? Omdat wij jou écht het beste fundament geven voor het bedrijfsleven. Na je afstuderen heb jij de vakkennis, de managementkwaliteiten en het ondernemersgevoel dat jou straks dat streepje voor geeft op andere afgestudeerde hbo’ers. Een ijzersterk fundament waarop je kunt bouwen. Net als op het uitgebreide Notenboom netwerk. Dat is onze kracht. Wanneer ga jij bouwen aan je toekomst?

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag