Hbo management

Hbo management opleidingen

Zie jij een leidinggevende functie binnen een (internationaal) bedrijf wel zitten? Bijvoorbeeld als General Manager van een luxe hotel in de Verenigde Staten? Of als Commercieel Manager in een internationaal handelsbedrijf met vestigingen over de hele wereld? Dan is een hbo management studie echt iets voor jou. Met een hbo management diploma kun je aan de slag in allerlei verschillede sectoren, over de hele wereld! De hbo-opleidingen van Business School Notenboom zijn bovendien benoemd als Topopleidingen, waarmee ze tot de beste van Nederland behoren. En dus de beste start van jouw carrière zijn.

 

Hbo management opleidingen bij Notenboom

Business School Notenboom heeft twee hbo management opleidingen:

  • Hbo Bedrijfskunde: een internationaal georiënteerde opleiding waar je alles leert over management, business, sales en netwerken, finance en economie, marktwerking en meer.
  • Hbo Hotel en Event Management: bij deze opleiding komen creativiteit, organiseren en ondernemen bij elkaar. Je leert alles op het gebied van gastvrijheid en belevingsconcepten.

 

Beide hbo management opleidingen hebben een uitdagend en gevarieerd programma waarbij ook de praktijk ruim aan bod komt. In het laatste jaar kies je een uitstroomprofiel waarbinnen je een stageplaats zoekt. Tijdens deze stage doe je een onderzoek waarover je je scriptie schrijft, die je tot slot verdedigt. Na drie of vier jaar heb jij je hbo management diploma op zak!

 

Wel een hbo-opleiding maar ook snel aan de slag?

Wil je een opleiding op hbo-niveau volgen, maar wil je niet te lang in de schoolbanken zitten? Dan is een associate degree-opleiding een goede optie. Deze opleidingen zijn betrekkelijk nieuw in het Nederlandse onderwijssysteem. Ze zijn speciaal bedoeld voor hbo’ers die graag snel aan de slag willen; de opleidingen duren namelijk maar twee jaar. Een reden dat je hiervoor zou willen kiezen is bijvoorbeeld omdat je al een mbo-opleiding achter de rug hebt in hetzelfde vakgebied. Of omdat je je op latere leeftijd wil omscholen en snel weer aan het werk wilt. Wij hebben drie associate degree opleidingen:

Wil je meer weten over deze opleidigen? Of wil je graag advies over wat voor jou het meest geschikt is? Je bent altijd welkom om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al jouw vragen!

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op