Hbo hotelmanagement

Hbo hotelmanagement – een afwisselende studie

Hbo hotelmanagement is een studierichting voor iedereen die van organiseren, management en commercieel denken en doen houdt. En dit bovendien graag in een afwisselende omgeving doet, waar elke dag weer anders is. Met je diploma in hbo hotelmanagement kun je over de hele wereld werkzaam zijn. Van New York tot Las Vegas en van Dubai tot Barcelona. Maar ook in Nederland zijn tal van mooie hotels waar je het hospitality-vak kunt uitoefenen.

Hbo hotelmanagement bij Business School Notenboom

Een hotelmanagement hbo opleiding kun je op verschillende scholen volgen, waaronder natuurlijk bij Business School Notenboom. Wat Notenboom zo uniek maakt, is dat wij een particuliere school zijn waar je echt het beste onderwijs krijgt. Onderwijs dat zich kenmerkt door veel persoonlijke begeleiding en les in kleine klessen, waar elke student uniek mag zijn en onderwijs op maat krijgt. Al onze docenten en niet-docerend medewerkers zijn zeer betrokken bij de studenten. Onze docenten hebben bovendien allemaal een nauwe connectie met het werkveld. Zij integreren al hun praktijkervaring in hun lessen en kunnen hun netwerk inzetten bij het verwerven van stageplaatsen. Tot slot word je bij Notenboom vanaf dag één uitgedaagd om een ondernemende houding aan te nemen. Want niet alleen vakkennis en praktische vaardigheden, maar juist ook de juiste mentaliteit en attitude bepalen straks jouw succes. Dat maakt onze hbo-opleiding Hotel en Event Management de beste hbo hotelmanagement opleiding van Nederland!

Topopleiding

Als particuliere onderwijsinstelling hebben wij ons al ruim vijftig jaar gespecialiseerd in hospitality en business. Wij zetten ons dagelijks in om ons onderwijsprogramma te ontwikkelen en te perfectioneren. Wij zijn dan ook enorm trots dat allebei onze hbo-opleidingen, Hotel en Event Management en Bedrijfskunde, zijn bekroond met het zegel ‘Topopleiding’, waarmee ze tot de beste opleidingen van Nederland behoren! Een mooie bekroning op onze werk.
Benieuwd of Notenboom bij jou past? Wij maken graag kennis met je! Wil je graag snel wat meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar en hopen je snel te mogen begroeten.

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op