Handel opleiding

Handel opleiding volgen

Zie jij een carrière in het (internationale) bedrijfsleven wel zitten? Ben je gemotiveerd, ambitieus, nieuwsgierig en een harde werker? Zou je graag een functie bij bijvoorbeeld een multinational of groothandel willen bekleden? Dan is het volgen van een handel opleiding de juiste stap voor jou. Een opleiding in handel en management is gevarieerd, uitdagend en dynamisch. Maar bovenal ook ontzettend leuk én een goed startpunt van de route naar de toekomst van jouw dromen!

Internationale handel opleiding bij Notenboom

Business School Notenboom is een particuliere school met opleidingen op mbo-, hbo- en associate degree-niveau. Als business school hebben wij ons de afgelopen decennia gespecialiseerd in de (internationale) handel. Voor een internationale handel opleiding ben je bij ons dan ook in zeer goede handen. Onze topdocenten hebben namelijk nauwe connecties met het werkveld; velen van hen runnen een bedrijf naast hun docentschap. In de klaslokalen geven zij dagelijks hun waardevolle kennis en ervaring uit de praktijk aan jou door. Dat zorgt ervoor dat jij na het voltooien van je handel opleiding goede kennis hebt van de dagelijkse praktijk in de International Business. In combinatie met de vele praktische projecten, stages, workshops en bedrijfsbezoeken is dit de perfecte basis voor een succesvolle carrière.

 

Mbo, hbo of associate degree?

Jouw opleiding in International Business kun je bij ons op verschillende niveaus doen:

De mbo-opleidingen zijn gericht op het verwerven van praktische vaardigheden en kennis op het gebied van communicatie en marketing, management en organisatie, inkoop en verkoop, sales en netwerken. De associate degree-opleidingen en de hbo-opleiding gaan wat dieper in op management, finance en economie, marktonderzoek en branding. In het laatste jaar van de hbo-opleiding kies je bovendien een uitstroomprofiel waarbinnen je je eindstage en onderzoek doet. Je schrijft een scriptie en studeert af door middel van een verdediging.

 

Onze mbo-, associate degree- en hbo-opleidingen sluiten naadloos op elkaar aan en kunnen doorlopend gevolgd worden. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen de studierichtingen? Of wil je wat meer weten over de instroommogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden!

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op