Goede lessen, studiebegeleiding en sfeer

Aanmelden kennismakingsgesprek?

De resultaten van de JOB-monitor zijn bekend! Elke twee jaar voert de landelijke Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs (JOB) dit tevredenheidsonderzoek uit onder mbo-studenten. Zo ook onder de mbo-studenten van Business School Notenboom. En net als bij de uitslag van de Nationale Studenten Enquete zijn wij ook op deze resultaten enorm trots!

Goede lessen, studiebegeleiding en sfeer

De JOB-monitor toetst de tevredenheid van mbo-studenten op 11 verschillende onderwerpen, waaronder het lesprogramma, de studiebegeleiding, sfeer en veiligheid, stages en onderwijsfaciliteiten. Het lesprogramma scoort een mooie 7,8; een punt hoger dan het landelijk gemiddelde. Onze studiebegeleiding wordt gewaardeerd met een 8,2, waar het landelijk gemiddelde niet hoger komt dan een 7,0. De sfeer en veiligheid op school worden beloond met een geweldige 8,4, wauw! En onze studieloopbaanbegeleiding en de algemene tevredenheid van onze studenten scoren het prachtige cijfer 8,0.

Wederom apetrots!

Mochten we in maart al mooie complimenten hebben gekregen van de Onderwijsinspectie – deze geweldige JOB-monitor cijfers, die onze eigen studenten ons hebben gegeven, maken ons pas echt apetrots! Dank aan alle studenten die hebben meegedaan aan het onderzoek. Voor ons een prachtige motivatie om ons elke dag in te blijven zetten voor het beste onderwijs voor jullie.

Ook het beste mbo-onderwijs ervaren?

Ben jij aankomend mbo’er en wil je met eigen ogen zien waar al die mooie beoordelingen vandaan komen? Meld jezelf aan voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zien we je snel?

Het tevredenheidsonderzoek voor de JOB-monitor wordt elke twee jaar uitgevoerd. Dit jaar vulde 55% van alle Nederlandse mbo-studenten de vragenlijst in – dat zijn meer dan 265.000 studenten!

Bekijk hier de Factsheet JOB-monitor van Business School Notenboom.

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag