Eventmanagement

Eventmanagement en hospitality

De evenementen- en gastvrijheidsbranche is booming. Vrijetijdsbesteding wordt steeds belangrijker gevonden en jaarlijks worden er nieuwe gastvrijheidsconcepten ontwikkeld. Word jij ook enthousiast van een goed georganiseerd evenement en geniet je van een hotelbezoek waarbij alles op rolletjes loopt? Heb je wel eens op een evenement gestaan en gedacht “Dit had ik anders gedaan”? Ben je creatief en ondernemend en hou je van organiseren? Dan is een opleiding in eventmanagement echt iets voor jou! Bij Business School Notenboom kun je eventmanagement op verschillende niveaus studeren.

Opleiding event management en hospitality bij Notenboom

Tijdens de mbo opleiding event management krijg je les in onder andere gastvrijheidskunde, management en organisatie, marketing en communicatie, food & beverage. Je leert diverse praktische vaardigheden en loopt twee keer stage om je skills in de praktijk te oefenen. Na de mbo opleiding kun je, als je wilt, moeiteloos doorstromen naar de associate degree opleiding.

Op de associate degree opleiding ga je naast het opdoen van vakkenis ook wat meer de diepte in bij onderdelen zoals management, economie, human resources en sales. Ook hier loop je stages en doe je andere praktijkervaring op, op het gebied van eventmanagement. Na het behalen van je diploma kun je doorstromen naar het derde jaar van de hbo opleiding.

Tijdens de hbo studie kies je na het tweede jaar voor een uitstroomprofiel waarin je je wilt specialiseren. Daanaast verdiep je je ook in strategie en branding, effectiviteit, innovatie en leadership. Je loopt stage, doet een afstudeeronderzoek, schrijft een thesis en verdedigt deze ter afsluiting van je opleiding.

Ontwikkel bij ons je ondernemerskwaliteiten

Naast het opdoen van goede vakinhoudelijke kennis, staat het ontwikkelen van business skills en ondernemerskwaliteiten bij ons hoog in ‘t vaandel. Wij geloven erin dat dit onmisbare kwaliteiten zijn voor iedere professional en stimuleren dit dan ook bij al onze studenten. We zijn ervan overtuigd dat dit jou later, bij het zoeken van een baan en in je dagelijkse werk, altijd een streepje voor geeft op anderen. Benieuwd hoe we dit doen? Maak kennis met ons en ontdek het zelf!

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op