Eventmanagement Maastricht

De evenementenindustrie is bruisender dan ooit. Zowel nieuwe vrijetijdsconcepten als zakelijke conferenties en beurzen schieten als paddestoelen uit de grond. Er is dan ook veel vraag naar studies in de hotel en evenementenmanagement. Wist jij dat je Eventmanagement in Maastricht kunt studeren? Als jij op zoek bent naar een studie Eventmanagement in Maastricht? Dan ben je bij Business School Notenboom aan het juiste adres. Wij bieden de opleiding Hotel & Event Management aan op mbo-, hbo– en associate degree-niveau. Tijdens onze opleidingen leer je alles over onder andere gastvrijheid, het bedenken van concepten voor evenementen, marketing en communicatie, organisatie en management, netwerken en sales. En natuurlijk nog veel meer!

 

Particuliere opleiding Eventmanagement Maastricht

Business School Notenboom biedt één van de beste opleidingen in Eventmanagement in Maastricht. Wij hebben ons al decennialang gespecialiseerd in de hotel- en evenementenmanagement. En omdat wij als particuliere onderwijsinstelling niet gebonden zijn aan overheidsgelden en de bijbehorende verplichtingen, kunnen wij snel inspringen op nieuwe trends en ontwikkelingen in de branche. Maar niet alleen daarom zijn wij de beste keuze voor een opleiding Eventmanagement in Maastricht. Onze topdocenten hebben nauwe connecties met het werkveld en hebben veel praktijkervaring om uit te putten. Hun kennis en ervaringen uit de praktijk verweven zij in hun lessen, wat jou een nog betere voorbereiding geeft op een succesvolle carrière. Bovendien word je bij Business School Notenboom vanaf dag één gestimuleerd om een ondernemende houding aan te nemen. Om ambitieus en nieuwsgierig te zijn. En om nieuwe kansen te zien én te pakken. Zo groei je in slechts een paar jaar uit van een student tot een ondernemende en zelfverzekerde professional.

 

Kom studeren in Maastricht!

Onze vestiging in Maastricht vind je op de markt, midden in het centrum. Een prachtige locatie, op een steenworp afstand van het Vrijthof. Te midden van alle levendigheid dus. Dankzij de vele leuke horecagelegenheden, theaters en winkeltjes is er voor de Maastrichtse student altijd wel iets te doen!

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op