Event management hbo

Opleiding Event management hbo

Ben jij op zoek naar een opleiding in de richting van hotel en event management hbo? Ben je ambitieus en ondernemend en wil je het beste in jezelf naar boven halen? Dan is Business School Notenboom je beste keuze! Al sinds de oprichting hebben wij ons gespecialiseerd in het vakgebied van hotel en event management. In de laatste decennia zijn we uitgegroeid tot een top-end speler in het het hbo eventmanagement. En onlangs werd ons werk zelfs bekroond met het zegel ‘Topopleiding’! Dus ben je op zoek naar een onderwijsinstelling waar je les krijgt in kleine klassen, waar je veel persoonlijke begeleiding krijgt en waar je ambitie en ondernemerskwaliteiten gestimuleerd en aangemoedigd worden? Kom dan kennis met ons maken en schrijf je in!

Hotel en Event management hbo bij Notenboom

Een vernieuwend gastvrijheidsconcept bedenken, organiseren en plannen, financiën en economie, food & beverage, branding en marketing, innovatie en effecitviteit. Je leert het allemaal op de opleiding Hotel & Event management hbo. Daarnaast ontwikkel je je persoonlijk, leer je praktische vaardigheden en business skills. Je kiest een uitstroomprofiel, Hospitality Experience Deisgn of Marketing Innovation, en daarbinnen doe je een afstudeerstage en -onderzoek. Na het schrijven van je thesis en een succesvolle verdediging heb jij je diploma behaald!

De opleiding Hotel & Event management hbo duurt vier jaar, maar kan door ambitieuze studenten ook in drie jaar worden voltooid. Hoe dat kan? Lees het hier.

Diploma gehaald – en nu?

Na een paar jaar hard werken en veel leren heb je je diploma behaald. Nu kun je aan de slag op een mooie leidinggevende functie in de evenementen- of gastvrijheidsbranche. Je kunt bijvoorbeeld grote evenementen, congressen of beurzen gaan organiseren, of aan de slag als manager bij een luxe hotelketen. Benieuwd hoe jouw toekomst eruit zou kunnen zien? Op ons blog lees je het succesverhaal van Carlo. Is dat ook jouw droom? Kom dan kennis met ons maken, of schrijf je in!

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op