Eén kans voor een goede eerste indruk

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Dian studeerde vijf jaar geleden af aan Business School Notenboom. Via Notenboom kwam ze in contact met het World Trade Center Eindhoven (WTC-E). Na haar afstudeerstage bij het WTC-E werd ze gevraagd WTC-E Young Professionals op te zetten.

Tekst: Roos, Thijs, Damay en Fleur.

WTC-E Young Professionals is een business club voor ondernemende professionals tot 40 jaar. Een jong en ambitieus netwerk dat via contacten en kennisuitwisseling het ondernemerschap van leden verder wil ontwikkelen. Het netwerk wordt gedragen door inspiratoren van het bestaande WTC-E Zakensociëteit netwerk. Hierin is een schat aan ervaring en kennis opgeslagen: ‘Jong leert van oud en oud leert van jong’ is het motto. “Het is voor mij een uitdaging om dagelijks mijn netwerk uit te breiden en jonge ondernemers met elkaar in contact te brengen”, vertelt Dian. Op dit moment heeft Young Professionals al 100 leden, dit succes hebben we kunnen realiseren door het betrokken netwerk van WTC-E Zakensociëteit.”

Elke dag uitdagingen

Dian begon vier jaar geleden als junior manager bij WTC-E en inmiddels is ze doorgegroeid tot manager. “Het inspireert mij om dagelijks in contact te zijn met allerlei soorten ondernemers en professionals en deze personen via evenementen te verbinden. Ondernemers hebben vaak de behoefte om met leeftijdsgenoten in contact te komen. Hierdoor kunnen ze ervaringen met elkaar uitwisselen, hun netwerk vergroten en samen zaken doen. De activiteiten worden mede ontwikkeld door de activiteitencommissies, dat zegt al dat WTC-E ‘voor ondernemers, door ondernemers’ is. Het is belangrijk om dagelijks uitgedaagd te worden in je werk. Mijn doel en uitdaging voor Young Professionals is dan ook om door te groeien naar 150 members.”

Breid je netwerk uit!

“Als ik terug kijk naar de afgelopen jaren, dan kan ik stellen dat het netwerk van Notenboom heeft bijgedragen aan waar ik vandaag de dag werkzaam ben. Bij Notenboom staan persoonlijk contact en praktijkvoorbeelden centraal. Ik wil de huidige studenten meegeven dat het van belang is om vroegtijdig je netwerk uit te breiden. Denk hierbij altijd aan hoe jij jezelf wilt presenteren. Je krijgt namelijk maar één kans voor een goede eerste indruk!”

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag