“De persoonlijke begeleiding start direct aan het begin van je studie en eindigt ook pas écht aan het eind – na je afstuderen.”

Aanmelden kennismakingsgesprek?

In deze blog: Meneer Andriesse. Docent Marketing en mentor op onze vestiging in Hilversum.

Goed voorbereid van start

“Aan het begin van hun allereerste studiejaar bij Business School Notenboom, nemen we de tijd voor onze studenten om ze wegwijs te maken in hun studie en onze school. Zo nemen we ze mee door de online tools die Business School Notenboom biedt, zodat ze weten hoe ze die kunnen gebruiken. We geven uitleg over het rooster, het curriculum, de jaarplanning en de opbouw van interne en externe activiteiten. Kortom: een intensieve introductie die ze goed voorbereid aan hun studie laat beginnen.”

Naast klassikale mentortijd, maken we ook voor elke student apart tijd vrij, zodat we met iedereen face-to-face hun voortgang kunnen bespreken.”

Klassikale en individuele mentoruren

“Als mentor begeleid en coach ik verschillende groepen studenten gedurende hun studieloopbaan bij Notenboom. Elke week is er een klassikaal mentoruur ingeroosterd. Tijdens dat mentoruur houden we ons bezig met allerlei praktische zaken, zoals: hoe studeer ik, hoe plan ik, wanneer schrijf ik me in voor een hertentamen, enzovoorts. Naast klassikale mentortijd, worden er ook met elke individuele student persoonlijke gesprekken ingepland. Zo kunnen we face-to-face bespreken hoe het studiejaar verloopt. Studenten worden zo gestimuleerd om ongedwongen en vrijuit te praten over hun voortgang.”

Persoonlijke begeleiding van begin tot eind

De persoonlijke begeleiding die elke student ontvangt, vind ik een erg sterk punt van Business School Notenboom. Deze begeleiding vindt de hele studie plaats, van begin tot eind en tot ná het slagen van de student. En dat gaat verder dan de coaching van de mentor. Ál onze docenten staan klaar voor hun studenten. Zoals één van onze studenten, Iris, het zo mooi verwoordt: ‘Alle leraren zijn erg behulpzaam. Ze maken altijd tijd voor je vrij als je iets moeilijk vindt en reageren direct op je e-mail. Dat ervaar ik als zeer prettig.’ Dat vind ik persoonlijk erg sterk aan Business School Notenboom.”

Leraren maken altijd tijd voor je vrij als je iets moeilijk vindt en reageren direct op je e-mail.
Accepteer s.v.p. marketing cookies om deze video te kunnen bekijken. Accepteer
NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag