MEVROUW BASTEN: ONLINE CREATIEF MARKETING LES GEVEN EN FACETIME BELLEN MET DE NOTENBOOM STUDENTEN

Aanmelden kennismakingsgesprek?

In deze blog: Mevrouw Basten. Creatief denken, brainstormen, ervaringen uitwisselen en doen! In no-time hadden mijn collega’s bij Notenboom en ik onze weg gevonden in het op afstand geven van les tijdens de corona-crisis. Bij Notenboom geef ik met passie het vak "Marketing” aan 1e jaars mbo-studenten en aan 3e jaars hbo-studenten “Strategic Marketing en Branding”.

Inmiddels bel ik niet alleen via Facetime met mijn familie en vrienden, maar ook met mijn studenten en collega’s met op de achtergrond een echte Notenboom in mijn tuin. Facetime is een prachtig communicatiemiddel om persoonlijk contact te houden. Op deze manier geven de studenten mij gedurende de corona-crisis hun eindpresentaties over branding van bekende merken. De studenten zien mij in een huiselijke setting en ik hun, we nemen letterlijk bij elkaar een kijkje in de keuken.

De Piramide van Maslow

Zojuist kwam ik bij het voorbereiden van de lesstof voor de mbo Marketing & Communicatie studenten de piramide van Maslow tegen. Maslows behoeftehiërarchie ziet er als volgt uit:

Notenboom lesstof piramide van maslow

Notenboom voorziet in de behoeften sociaal contact, erkenning en zelfrealisatie bij haar studenten door het persoonlijke karakter, in zowel het online- als offline lesgeven, op een creatieve manier. Dit doen we samen via Zoom, Google Hangouts en Facetime.

Notenboom staat voor kleinschaligheid, hierdoor kunnen we onze studenten de juiste begeleiding geven die zij nodig hebben. De studenten geven aan dat ze net als in de les op school en in deze tijd ook online de persoonlijke aandacht van alle vakdocenten krijgen. De begeleiding is duidelijk en ze kunnen hun persoonlijke talenten blijven ontwikkelen.

Ik ben trots op alle studenten en collega’s bij Notenboom, persoonlijk onderwijs en kleine klassen zijn ook nu juist zo fijn!

 Notenboom-blog-docentaanhetwoord-mevrouw-basten

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag