De mbo opleidingen van Business School Notenboom zijn uitgeroepen tot Top-opleidingen!

Aanmelden kennismakingsgesprek?

De nieuwe “Keuzegids mbo 2019” is verkrijgbaar en daarin staan de mbo opleidingen van Business School Notenboom bovenaan.  Dit betekent dat onze mbo opleidingen de beste van Nederland zijn.

Elk jaar komt er een nieuwe gids uit waarin alle opleidingen staan vermeld en hoe zij scoren op onder andere de kwaliteit van het onderwijs, praktijklessen, deskundigheid van docenten en baankansen. Tevens worden soortgelijke opleidingen kritisch met elkaar vergeleken.

Volgens de keuzegids: "Bovenaan staat Notenboom, een particuliere school. Dat is een school die geen geld krijgt van de overheid, en waar je dus meer lesgeld betaalt per jaar. Het is het waard, volgens de studenten. Zij zijn erg enthousiast over alle aspecten van de opleiding."

Top-opleidingen

De mbo opleidingen van Business School Notenboom ontvangen het predicaat ‘Topopleiding’. Opleidingen met een score van 74 punten of meer krijgen van de Keuzegids de titel ‘Top-opleiding’. De opleidingen van Business School Notenboom hebben een score van 90 punten. Wij zijn enorm trots! Het beeld dat de Keuzegids mbo 2019 laat zien, ligt in de lijn der verwachting gezien de resultaten op de themascores van de JOB-monitor.

Goede lessen, studiebegeleiding en sfeer

De JOB-monitor toetst de tevredenheid van mbo-studenten op 11 verschillende onderwerpen, waaronder het lesprogramma, de studiebegeleiding, sfeer en veiligheid, stages en onderwijsfaciliteiten. Het lesprogramma scoort een mooie 7,8; een punt hoger dan het landelijk gemiddelde. Onze studiebegeleiding wordt gewaardeerd met een 8,2, waar het landelijk gemiddelde niet hoger komt dan een 7,0. De sfeer en veiligheid op school worden beloond met een geweldige 8,4, wauw! En onze studieloopbaanbegeleiding en de algemene tevredenheid van onze studenten scoren het prachtige cijfer 8,0.

Bekijk hier de Factsheet JOB-monitor van Business School Notenboom.

Bron: JOB-monitor

Een geweldig resultaat en een bekroning op ons werk. We blijven ons inzetten om dit resultaat wederom te verbeteren het komend jaar! Zo lopen we continu voorop en kunnen we onze studenten van het beste onderwijs blijven voorzien met ons credo: 'het leveren van de hoogste kwaliteit en het bewaken van de kleinschaligheid'.

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag