De hbo opleidingen van Business School Notenboom zijn wederom uitgeroepen tot Topopleidingen!

Aanmelden kennismakingsgesprek?

De nieuwe “Keuzegids hbo 2019” is verkrijgbaar en daarin staan alle hbo opleidingen van Business School Notenboom bovenaan. “Spectaculair” volgens de Keuzegids!

                Business School Notenboom hbo opleidingen op nummer 1!

Dat betekent dat onze kort hbo en hbo bachelor opleidingen de beste van Nederland zijn. Wij zijn enorm trots op dit resultaat!

Elk jaar komt er een nieuwe gids uit waarin alle opleidingen staan vermeld en hoe zij scoren op onder andere de kwaliteit van het onderwijs, praktijklessen, deskundigheid van docenten en baankansen. Tevens worden soortgelijke opleidingen kritisch met elkaar vergeleken.

Topopleidingen

De hbo opleidingen van Business School Notenboom ontvangen het predicaat 'Topopleiding'. Opleidingen met een score van 76 punten of meer krijgen van de Keuzegids de titel 'Topopleiding'. De bedrijfskunde opleiding heeft een totaalscore van 94 punten en de Hotel & Event Management opleiding heeft een totaalscore van 88 punten.

Algemene score

Het beeld dat de Keuzegids hbo 2019 laat zien, ligt in de lijn der verwachting gezien de resultaten op de themascores van de Nationale Studenten Enquête (NSE).

Tevredenheid studenten over de 17 thema’s


Bron: NSE

Een geweldig resultaat en een bekroning op ons werk. We blijven ons inzetten om dit resultaat wederom te verbeteren het komend jaar! Zo lopen we continu voorop en kunnen we onze studenten van het beste onderwijs blijven voorzien!

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag