Daarom Notenboom

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Daarom Notenboom

Omdat jij gaat voor het beste resultaat! Omdat jij les wilt krijgen van de beste docenten uit de branche, omdat je je wilt ontwikkelen tot een professional en omdat je gemotiveerd en met veel plezier naar school wilt gaan.

Business School Notenboom werd opgericht in 1958 en is inmiddels zestig jaar een succesvolle opleider op het gebied van Business en Hotel- & Eventmanagement. In de afgelopen decennia groeiden we uit tot de beste speler in de onderwijssector, met drie prachtige vestigingen op drie inspirerende locaties: Eindhoven, Hilversum én Maastricht!

Het persoonlijke karakter van ons onderwijs zit diep geworteld in onze cultuur. Samen met een team van 150 gepassioneerde en gewaardeerde collega's zetten wij ons dagelijks in om onze studenten van het beste onderwijs te voorzien.

Onder ons persoonlijke credo: 'het leveren van de hoogste kwaliteit en het bewaken van de kleinschaligheid'.

In onze ogen is onderwijs meer dan het afwerken van een tekstboek, want er is zoveel meer dan theoretische kennis. Onze docenten worden geselecteerd op basis van deskundigheid en ervaring in het werkveld. Door hun nauwe connecties met de branche kunnen zij hun hun ervaringen en vakexpertise doorgeven aan onze studenten.

Klaar voor de arbeidsmarkt

Als student bij Business School Notenboom word je klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. De ontplooiing van persoonlijke talenten, de aandacht voor praktische vaardigheden en het stimuleren van netwerkskills en een handelsgeest: dát gaat jou in het bedrijfsleven ver brengen. Bij Business School Notenboom focussen we dan ook op onderstaande punten:

 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Persoonlijke begeleiding is een integraal onderdeel in ons onderwijsmodel. Elke student krijgt een studieloopbaancoach, die je van begin tot eind begeleidt. Deze bewaakt de voortgang van je studie, maar helpt je ook bij je persoonlijke ontwikkeling en carrièreplanning.

PERSOONLIJKE ONTPLOOIING

Wat zijn jouw talenten? Waar ben jij uniek in? En hoe kun jij je talenten inzetten om datgene te bereiken wat je wilt bereiken? Tijdens jouw opleiding aan Business School Notenboom ga jij je ontwikkelen van een student tot een professional. Zo bereid je je optimaal voor op een carrière in het zakenleven of de gastvrijheidssector.

BUSINESS SKILLS EN NETWERKEN

Om in een leidinggevende rol bij een onderneming te kunnen functioneren, zul je niet alleen kennis moeten kunnen aanboren, maar die kennis ook integreren met praktische vaardigheden. Daarnaast zul je moeten kunnen samenwerken en bereik je meer wanneer je een netwerk aan zakenrelaties aan kunt boren. Deze business skills komen ruimschoots aan bod tijdens je opleiding.

ONDERNEMENDE KWALITEITEN EN FLEXIBILITEIT

Het ontwikkelen van een ondernemende houding, waarbij je kansen herkent én durft te pakken, is een belangrijk onderdeel binnen al onze opleidingen. We werken aan je flexibiliteit en een professionele werkhouding om je optimaal voor te bereiden op de continu veranderende arbeidsmarkt.

COMMUNICATIEVE VAARDIGHEDEN

Tijdens onze Business Communication modules bieden we je allerlei tools aan. Je leert je communicatieve vaardigheden in te zetten in verschillende situaties en raakt vertrouwd met allerlei communicatietechnieken. Je wordt een overtuigend spreker. Ook feedback geven aan anderen hoort daarbij. Tijdens het gewone lesprogramma maak je alle technieken op een natuurlijke manier eigen.

SUCCESFACTOREN VOOR EFFECTIEF ONDERWIJS ANNO NU

In deze moderne tijd van razendsnelle technologische ontwikkelingen, en de onbegrensde stroom van informatie via digitale wegen, is het van essentieel belang om structuur te creëren. We sporen je aan een actieve leerhouding aan te nemen en onze docenten geven je tips bij het studeren. Onze docenten fungeren tevens als rolmodel, door hun directe verbinding met het bedrijfsleven.

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag