Vacatures senior medewerker studentenadministratie (m/v)

Open dagen / proefstuderen

VACATURE SENIOR MEDEWERKER STUDENTENADMINISTRATIE (M/V)

Wij zoeken voor onze vestiging Eindhoven een Senior medewerker Studentenadministratie

Het doel van de afdeling studentenadministratie is om overzichtelijke, gestandaardiseerde en betrouwbare administratieve leerling- en studentgegevens te produceren en beheren. De afdeling studentenadministratie bestaat uit twee personen en je werkt onder leiding van de algemeen directeur.

De functie is gericht op zorgvuldig en proactief beheren van administratieve studentgegevens. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: het verstrekken van informatie aan studenten, docenten en directie, het invoeren en het accuraat bijhouden van gegevens ten behoeve van bijvoorbeeld studievoortgangsregistratie, het correct archiveren van de studentendossiers en waar nodig ondersteunende secretariële of organisatorische activiteiten.

In de functie neem je de administratieve processen en het inrichten van de administratieve systemen kritisch onder de loep, en komt indien nodig met verbetervoorstellen. De functie is 0,6 – 0,8 fte. 

Over Business School Notenboom

Business School Notenboom is een particuliere onderwijsinstelling en is benoemd tot de beste kleine hogeschool van Nederland (Keuzegids 2020), actief op de terreinen mbo, associate degree en bachelor met locaties in Eindhoven en Hilversum. Business School Notenboom biedt onderwijs aan op het gebied van Business, Hotel en Eventmanagement, waarbij het ondernemerschap en de ondernemende kwaliteiten van de studenten zo optimaal mogelijk worden ontwikkeld. In dit proces heeft de persoonlijke aandacht voor de student en de kwaliteit van het onderwijs prioriteit. Business School Notenboomacteertop het hoogste niveau. Er werken ongeveer 100medewerkers binnen de organisatie. De centrale aansturing vindt plaats vanuit Eindhoven.

   

Wat vragen wij van jou

Wat bieden wij jou

  • Je hebt mbo+ werk- en denkniveau
  • Aantoonbare en relevante werkervaring
  • Je hebt goede kennis en beheersing van MS Office
  • Je hebt bij voorkeur kennis van student- en leerlingvolgsystemen zoals Magister, Trajectplanner en OnderwijsOnline
  • Je bent accuraat en werkt gedisciplineerd en procesgericht
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling
  • Een boeiende funtie bij de beste kleine hogeschool van Nederland
  • Een dynamische werkomgeving
  • Een prettig werkklimaat in een informele sfeer
  • Een marktconform salaris

Interesse?

Stuur je CV voor 30 november 2019 naar dhr. B. Lenaers, Human Resource Manager. Sollicitaties na deze datum worden niet in behandeling genomen. Voor inhoudelijke vragen kun je tevens terecht bij dhr. B. Lenaers.

b.lenaers@notenboom.nl
06-10842397
040-252 80 40

63 jaar een succesvolle opleider op het gebied van Business en Hotel- Eventmanagement