Vacature Junior medewerker studentenadministratie

Persoonlijk gesprek

In verband met uitbreiding:

Zoeken wij een Junior medewerker studentenadministratie voor de vestiging Eindhoven

Dit ben jij:

Je bent servicegericht, je weet zelf nog uit je eigen schooltijd hoe fijn het was als je goed en vriendelijk geholpen werd. Zo ga je ook te werk. Je denkt in oplossingen, als iets niet mogelijk is denk jij juist: maar wat dan wel. Je hebt een hands-on mentaliteit, samen met je collega’s doe jij er alles aan om onze studenten, ouders en docenten zo goed mogelijk te bedienen. Je bent een verbinder: dit betekent dat jij weet hoe je de juiste informatie bij je juiste personen brengt en hoe jij jouw informatie tijdig gaat krijgen.

 

Je beschikt over MBO-4 werk- en denkniveau met enige relevante werkervaring en goede communicatieve vaardigheden. Je voelt je thuis in een ondersteunende, service verlenende rol en je biedt proactief hulp aan collega’s.

Collega’s mogen jou graag, omdat je attent, sociaal en communicatief bent. Ook kun je goed overweg met MS Office.

 

De functie is 0,8 fte (maandag tot en met donderdag, dus een lang weekend).

 

Wij bieden jou:

Een boeiende functie waarin je aangestuurd word door een Senior medewerker. Samen met haar ben je verantwoordelijk voor de studentenadministratie. Je komt werken in een dynamische werkomgeving voor de Beste kleine school.

Bij ons kun je je ontwikkelen, als opleidingsinstituut willen we niet alleen studenten maar ook medewerkers laten groeien. We hebben een prettige en open werkcultuur, zo verzorgen wij bijvoorbeeld elke maandag de lunch en onderling kunnen we ontzettend lachen met elkaar.

 

Over Business School Notenboom en het Erasmus College:

Business School Notenboom biedt onderwijs aan op het gebied van Business, Hotel en Event Management, waarbij het ondernemerschap en de ondernemende kwaliteiten van de studenten zo optimaal mogelijk worden ontwikkeld. In dit proces heeft de persoonlijke aandacht voor de student en de kwaliteit van het onderwijs prioriteit.

Het Erasmus biedt onderwijs aan op vmbo-t-, havo- en vwo-niveau. De nadruk ligt op persoonlijke ontwikkeling, kennisvorming en zelfontplooiing. Met als einddoel het diploma.

 

Interesse?

Stuur een WhatsApp bericht naar Björn Lenaers. En dan bellen we je terug!

06 – 532 397 51

Notenboom-Erasmus-Bjorn-lenaers-human-resource-manager-personeel

63 jaar een succesvolle opleider op het gebied van Business en Hotel- Eventmanagement
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag