Vacature docent e-Business

Aanmelden open avond?

VACATURE DOCENT E-BUSINESS

Vanaf januari 2022 voor onze hbo opleiding in Eindhoven.

Als docent bij Business School Notenboom heb je een cruciale rol. Je bent immers de directe link tussen het opleidingsprogramma en de studenten. Met jouw betrokkenheid help je onze studenten om zelfstandiger, actiever en gemotiveerder te leren. Je transformeert onze studenten tot echte professionals.

Hoe ga je als marketingprofessional om met een wereld waarin consumenten vrijwel continue online actief zijn? Een wereld waarin consumenten continue toegang hebben tot bronnen van informatie die hun koopbeslissingen sterk beïnvloeden, terwijl je als producent (vrijwel) geen invloed op deze informatiebronnen hebt. Hoe ga je om met een situatie waar 50% van alle 'non food' producten online verkocht worden? Hoeveel reiswinkels, boekwinkels, autodealers of elektronicazaken zullen overleven? Wat doe je als een nieuw en disruptief business model je markt volledig op zijn kop zet?

Het internet en de mobiele toegang hiertoe heeft onze wereld veranderd. Het vult onze offline wereld aan op manieren die we nooit voor mogelijk hielden. Deze werkelijkheid biedt organisaties tal van nieuwe uitdagingen, die weer interessante nieuwe carrièremogelijkheden opleveren.

Online marketing is een jonge en snel groeiende tak aan de marketingboom. Het is echter ook al een lastige tak, want online marketing vereist veel specifieke kennis. Het klinkt paradoxaal, maar online marketing vraagt om ambachtelijke kennis en kunde op tal van vakgebieden.

De module omvat circa 3 uur per week. Een ZZP-werkverband geniet de voorkeur.

Over Notenboom:

Notenboom: meer dan onderwijs, biedt onderwijs aan op het gebied van Business, Hotel en Event Management, waarbij het ondernemerschap en de ondernemende kwaliteiten van de studenten zo optimaal mogelijk worden ontwikkeld. In dit proces heeft de persoonlijke aandacht voor de student en de kwaliteit van het onderwijs prioriteit.

Daarnaast bieden wij onderwijs aan op vmbo-t-, havo- en vwo-niveau. De nadruk ligt op persoonlijke ontwikkeling, kennisvorming en zelfontplooiing. Met als einddoel het diploma.

   

Wat vragen wij van jou:

Wat bieden wij jou:

Ø  Je hebt het vermogen om met enthousiasme kennis en vaardigheden over te dragen aan de studenten.

Ø  Je hebt relevante werkervaring / praktijkervaring op het vakgebied.

Ø  Je weet wat er bij studenten speelt en motiveert hen om persoonlijke topprestaties te leveren.

Ø  Je bent kritisch op het onderwijs en stelt het onderwijsmateriaal, in overleg, bij waar nodig.

Ø  Je hebt een ondernemende houding.

Ø  Een boeiende functie bij de Beste kleine hogeschool.

Ø  Een dynamische werkomgeving.

Ø  Een prettig werkklimaat in een informele sfeer.

Interesse?

Neem contact op met dhr. B. Lenaers, Human Resource Manager. Je kunt hem bellen, mailen of een Whatsappbericht sturen

b.lenaers@notenboom.nl

06 – 532 397 51

Notenboom-Erasmus-Bjorn-lenaers-human-resource-manager-personeel

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag