Vacature Conciërge / Schoonmaak - kopie 2020-10-30 14:24:58

Open dagen / proefstuderen

VACATURE CONCIËRGE /SCHOONMAAK

Als conciërge/schoonmaak zorg je ervoor dat de school schoon is en blijft. Daarnaast ondersteun je bij schoolactiviteiten zoals open dagen, ouderavonden en vergaderingen. Je doet hier boodschappen voor en zorgtsamen met het secretariaat dat de ruimtes gereed zijn.

Daarnaast doe je kleine huishoudelijke en technische klusjes zoals het vervangen van een lamp, klemmende deuren herstellen of het ontstoppen van toiletten.

De functie omvat gemiddeld 19 uur per week, in de vakantieperiodes werk je minder uren omdat er dan geen studenten/leerlingen in huis zijn. De functie kan per direct worden gestart. De werkzaamheden worden verspreid over 5 dagen. De werktijden worden in overleg bepaald. Wij verwachten van onze nieuwe collega een beschikbaarheid op maandag tot en met vrijdag. Je bent bereid om een avond of zaterdag in het schooljaar te werken. Daarnaast woon je op korte afstand van de school en ben je oproepbaar in het geval van calamiteiten.

Over Business School Notenboom

Business School Notenboom is een particuliere onderwijsinstelling, actief op de terreinen mbo, associate degree en bachelor met locaties in Eindhoven en Hilversum. Business School Notenboom biedt onderwijs aan op het gebied van Business, Hotel en Eventmanagement, waarbij het ondernemerschap en de ondernemende kwaliteiten van de studenten zo optimaal mogelijk worden ontwikkeld. In dit proces heeft de persoonlijke aandacht voor de student en de kwaliteit van het onderwijs prioriteit. Business School Notenboomacteertop het hoogste niveau. Er werken ongeveer 100medewerkers binnen de organisatie. De centrale aansturing vindt plaats vanuit Eindhoven.

   

Competenties:

Taken

  • Bouwt mee aan een positief imago van de organisatie
  • Heeft een proactieve, betrokken houding, toont initiatief en weet van aanpakken
  • Kan goed prioriteitenstellen, is stressbestendig en flexibel
  • Kan goed omgaan met jongeren en jong volwassenen
  • Gaat problemen niet uit de weg en zoekt naar praktische oplossingen
  • Schoonmaakwerkzaamheden
  • Conciërge werkzaamheden

Functie-eisen

  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • BHV ervaring is een pré
  • Representatieve uitstralin

Is dit uw baan?

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met dhr. B. Lenaers, 040-252 80 40.

Stuur uw motivatiebrief en CV en foto naar b.lenaers@notenboom.nl

63 jaar een succesvolle opleider op het gebied van Business en Hotel- Eventmanagement