Aanmelden kennismakingsgesprek?

Particuliere opleidingen Rotterdam

Welkom op onze vestiging in Rotterdam!

Wil jij het beste uit jezelf halen? En later succesvol worden in je vak? Volg dan een van onze mbo, ad of hbo opleidingen in Rotterdam. De stad Rotterdam heeft een eigen DNA. Het DNA van de stad wordt samengevat in drie begrippen: Rotterdam is internationaal, ondernemend en rauw. Rotterdam is een wereldhavenstad met een machtige skyline en moderne architectuur. De perfecte locatie voor een opleidingsinstituut dat studenten opleidt tot vakmensen met ondernemerskwaliteiten.

Je kunt de volgende paticuliere opleidingen bij Notenboom Rotterdam volgen:

Particuliere hbo opleidingen

Particuliere kort hbo opleidingen

Particuliere mbo 4 opleidingen

Particuliere opleidingen Rotterdam

Wij hebben ons als particuliere opleider gespecialiseerd in Business en Hotel- en Eventmanagement. Vakgebieden waarvan we jou zowel de theorie als praktische vaardigheden kunnen bijbrengen. Bovendien zijn er in de regio Rotterdam enorm veel inspirerende bedrijven waar je ontzettend veel van kunt leren. Daarom zijn workshops en bedrijfsbezoeken een vast onderdeel van alle opleidingen. En kun je nog meer praktijkervaring opdoen tijdens je stages bij een van deze topbedrijven. Zodat je straks een echte professional bent, die weet van aanpakken.

Studeren in Rotterdam

Rotterdam is een wereldhavenstad met een machtige skyline en moderne architectuur. De stad kent 174 nationaliteiten en heeft een internationaal netwerk. Rotterdam is de stad met een open blik. Rotterdam is de stad van ondernemen. Wie iets tot stand wil brengen – iets nieuws of bijzonders – kan in Rotterdam terecht. Hier telt waar je naartoe wilt en dat je ervoor gaat, niet waar je vandaan komt. Rotterdam is een stad van ambitie, van kansen creëren en kansen nemen. 'Sterker door strijd' is het motto van de stad. Rotterdam is de stad van initiatief en vernieuwing.

Rotterdammers zeggen waar het op staat. In een stad met diverse culturen, religies en politieke voorkeuren zet dat zaken op scherp. Die scherpte maakt dat Rotterdammers snel contact maken en tot resultaat komen. Rotterdam is een stad waar alles kan. Rotterdam verandert voortdurend en is nooit af. De stad is jong en ongepolijst. Dat maakt dat iedereen een aanvulling kan zijn op de stad en zich ermee kan verbinden. Rotterdam is de stad van creativiteit, contrast en eigenzinnigheid.

Kom kennis maken!

Maak kennis met Business School Notenboom Rotterdam om er zeker van te zijn dat onze school bij jou past. Wij staan regelmatig op beurzen door het hele land om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast organiseren we natuurlijk ook Open Dagen hier op school, zodat je de sfeer eens kunt komen proeven. Wil je weten hoe het nu écht is om te studeren aan Business School Notenboom? Kom dan een dagje meelopen. Je mag ook altijd langskomen voor een vrijblijvend persoonlijk adviesgeprek.

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag