Kiezen voor een studie en onderwijsinstelling is een grote stap. Belangrijk is dat je je thuis voelt op je school. Dat de school echt bij je past en het beste in jou naar boven haalt.

Maar ook dat je er vertrouwen in hebt dat je na je studie je doelen kan gaan bereiken. Kom daarom eens sfeer proeven tijdens een van onze Open Dagen. Dan kom je er al snel achter of je een klik hebt met Business School Notenboom!

Het Infocafé tijdens de Open Dag

De Open Dag start met het info café. Bij onze presentator schuiven verschillende gasten aan; van studenten tot docenten. Tijdens deze gesprekken kom je erachter wat je met onze opleidingen kunt bereiken. Tevens vertellen studenten over hun studentenleven en hun studie-ervaringen bij Business School Notenboom. Kortom, een leerzame plek waar alle kanten en facetten van Notenboom worden belicht.

Het programma voor de open dag is als volgt:
10.30 Ontvangst
11.00 Start algemene presentatie
11.15 Start presentaties
12.30 Vragenronde onder het genot van een kopje koffie of thee

Aankomende Open Dagen

Ben je enthousiast geworden over Business School Notenboom? En wil je graag een Open Dag bezoeken op één van onze vestigingen? In het overzicht hieronder vind je de datum van de aankomende Open Dag. Komt deze datum niet voor je uit? Bekijk de activiteitenkalender om de toekomstige Open Dagen, en andere activiteiten, te bekijken!

     
Datum Locatie Tijd
16 november Eindhoven, Hilversum en Maastricht 10.30 - 12.30
60 jaar een succesvolle opleider op het gebied van Business en Hotel- Eventmanagement