Meeloopdagen

Weet je nog niet naar welke opleiding je interesse uitgaat en wil je ervaren hoe het is om hier te studeren? Wil je weten hoe een gemiddelde schooldag er hier uitziet en hoe de sfeer in de klas is? Loop dan eens een dagje mee bij de opleiding van jouw keuze.


Natalie (Relatiebeheer): "Wij houden de berichtgeving over het coronabeleid nauwlettend in de gaten en geven gehoor aan de adviezen van het RIVM, de GGD en de Rijksoverheid.

De studenten volgen de lessen nu vanuit huis, maar de vestigingen zijn geopend. Het is mogelijk om een bezoek te brengen voor een persoonlijk gesprek. Uiteraard is telefonisch ook mogelijk. Ik ben te bereiken op telefoonnummer: (06)-25092386.

Jouw meeloopdag bij Business School Notenboom

Tijdens een meeloopdag zit je een dag in de klas bij de studenten die de opleiding op dit moment volgen. Je volgt, samen met hen, de lessen en workshops die op die dag gepland staan. Ook ontmoet je de docenten en je kunt iedereen alles vragen. Na afloop van de dag heb je een goed beeld gekregen van de opleiding, de studenten en de school. Een dagje proefstuderen dus!

Schrijf je in!

Wil jij ook ervaren hoe het is om hier te studeren? Schrijf je dan in voor een gratis en vrijblijvende meeloopdag bij de opleiding van jouw keuze.

     
Datum Locatie Opleiding
Het is mogelijk om aan te melden voor een individuele meeloopdag. Vul het formulier in en wij nemen (telefonisch) contact met je op. Hilversum en Eindhoven  


   

 

60 jaar een succesvolle opleider op het gebied van Business en Hotel- Eventmanagement