Wil je instromen bij Notenboom omdat je huidige opleiding niet bevalt? Of ben jij je aan het oriënteren voor een vervolgopleiding? Ervaar hoe het is om hier te studeren en loop een dag mee bij de opleiding van jouw keuze. Je volgt de lessen fysiek op school in kleine klassen.

Jouw meeloopdag bij Notenboom

Tijdens een meeloopdag zit je een dag in de klas bij de studenten die de opleiding op dit moment volgen. Je volgt, samen met hen, de lessen en workshops die op die dag gepland staan. Ook ontmoet je de docenten en je kunt iedereen alles vragen. Na afloop van de dag heb je een goed beeld gekregen van de opleiding, de studenten en de school. Meelopen is altijd mogelijk. Vul het formulier in en wij nemen (telefonisch) contact met je op.

Notenboom-Erasmus-Natalie-van-Rooij-Relatiebeheer

  Natalie van Rooij (Relatiebeheer:) "Het is mogelijk om een meeloopdag te volgen op één van onze vier vestigingen. Maak kennis met de mentor, de kwaliteit van ons onderwijsprogramma en kom de sfeer proeven. Meld je via het formulier aan en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken."
NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag