Aanmelden kennismakingsgesprek?

Vestiging Maastricht

Contactgegevens en bereikbaarheid

Parallelweg 45C
6221 BD Maastricht
T (043) 356 00 40
E info@notenboom.nl

Bereikbaarheid

Vestiging Maastricht is gelegen tegenover het Centraal Station Maastricht.

Parkeermogelijkheden

Rondom het pand zijn er diverse Q-park parkeergarages, tegen betaling.

Bereken route

Particuliere opleidingen Maastricht

Welkom op onze vestiging in Maastricht

Wil jij het beste uit jezelf halen? En later succesvol worden in je vak? Volg dan een van onze mbo, ad of hbo opleidingen in Maastricht. Maastricht betekent bourgondisch genieten. Het is één van de oudste steden van Nederland en heeft prachtige kerken, kleine straatjes en de Sint Servaasbrug brengen de historie dichtbij. De stad gezegend met maar liefst vijf Michelin sterren restaurants.

Je kunt de volgende paticuliere opleidingen bij Notenboom Maastricht volgen:

Particuliere hbo opleidingen

Particuliere kort hbo opleidingen

Particuliere mbo 4 opleidingen

 

Notenboom

Notenboom is particulier onderwijs voor die leerlingen op een persoonlijke en betrokken manier naar het eindexamen voor vmbo-tl, havo en vwo begeleidt. In kleine klassen, met toegewijde docenten en uitstekende lesmethodes krijg jij alle kans om het beste uit jezelf te halen. Je kunt bij Notenboom een versneld traject volgen: de laatste twee examenjaren in één jaar. Notenboom staat synoniem voor een plezierige en succesvolle middelbare schooltijd waarbij we hard werken aan één doel: jouw diploma! Je kunt de volgende opleidingen bij ons volgen:

Particulier voortgezet onderwijs

Particuliere opleidingen Maastricht

Wij hebben ons als particuliere opleider gespecialiseerd in Business en Hotel- en Eventmanagement. Vakgebieden waarvan we jou zowel de theorie als praktische vaardigheden kunnen bijbrengen. Bovendien zijn er in de regio Eindhoven enorm veel inspirerende bedrijven waar je ontzettend veel van kunt leren. Daarom zijn workshops en bedrijfsbezoeken een vast onderdeel van alle opleidingen. En kun je nog meer praktijkervaring opdoen tijdens je stages bij een van deze topbedrijven. Zodat je straks een echte professional bent, die weet van aanpakken.

Het studentenleven in Maastricht

Maastricht is een superleuke stad om te gaan studeren. Het is namelijk één van de oudste steden in Nederland. De stad is gelegen aan rivier de Maas en is de hoofdstad van Limburg. Met haar bourgondische café’s, restaurants, theaters en evenemente voel jij je hier snel thuis. Je hoeft je als student geen moment te vervelen.

Kom kennis maken!

Maak kennis met Notenboom Maastricht om er zeker van te zijn dat onze school bij jou past. Wij staan regelmatig op beurzen door het hele land om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast organiseren we natuurlijk ook Open Dagen hier op school, zodat je de sfeer eens kunt komen proeven. Wil je weten hoe het nu écht is om te studeren aan Notenboom? Kom dan een dagje meelopen. Je mag ook altijd langskomen voor een vrijblijvend persoonlijk adviesgeprek.

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag