Aanmelden kennismakingsgesprek?

Vestiging Hilversum

Contactgegevens en bereikbaarheid

Emmastraat 15
1211 NE Hilversum
T (035) 623 76 74
E info@notenboom.nl

Bereikbaarheid

Stations: Hilversum Centraal en Hilversum Sportpark. Beide liggen op 10 minuten loopafstand.
Bushaltes: de dichtstbijzijnde bushaltes liggen aan de Hollandse laan en Schapenkamp. Beide liggen op 3 minuten loopafstand.

Parkeermogelijkheden

In de directe omgeving is het betaald parkeren (parkeerzones). In de woonwijk is het gratis parkeren.

Bereken route

Particuliere opleidingen Hilversum

Welkom op onze vestiging in Hilversum!

Ambieer jij een carrière in de hospitality of internationale handel? Volg dan een van onze mbo, ad of hbo opleidingen in Hilversum. Hilversum staat natuurlijk bekend als omroep- en mediastad, maar werd groot met verschillende industrieën. Vanaf de jaren zestig zijn veel van de fabrieken uit Hilversum weggegaan, maar nog steeds zijn er nog diverse grote bedrijven en merken gehuisvest. Er is zodoende op allerlei gebied veel bedrijvigheid, wat het een prachtige plek maakt voor ons als particuliere opleider. Onze vestiging in Hilversum ligt in het centrum, op loopafstand van het Mediapark en het Sportpark. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik!

Je kunt de volgende paticuliere opleidingen bij Business School Notenboom Hilversum volgen:

Particuliere hbo opleidingen

Particuliere kort hbo opleidingen

Particuliere mbo 4 opleidingen

Particuliere opleidingen hbo en mbo Hilversum

Als particuliere opleider hebben wij ons al sinds de start gespecialiseerd in de vakgebieden Business en Hotel- en Eventmanagement. Deze vakgebieden die perfect aansluiten op de vele horecagelegenheden en grote bedrijven in een plaats als Hilversum. Wij geven je dan ook niet alleen kennis en vaardigheden mee, we vinden praktijkervaring minstens zo belangrijk. Dus organiseren we veel bedrijfsbezoeken en workshops en is stagelopen een vast onderdeel van al onze studies. Zodat jij straks het perfecte fundament hebt om aan je zakelijke leven te beginnen.

Studeren in Hilversum

Naast dat Hilversum een enorm inspirerende plaats is, is het ook het bruisende hart van ’t Gooi. Met haar vele restaurantjes en mooie terrassen, gezellige eetcafé’s, poppodium De Vorstin, theaters en filmhuizen is er altijd wat te doen. Maar ook vele leuke winkelgelegenheden, parken en natuurgebieden zin dichtbij. Bovendien zit je zo in Amsterdam of Utrecht, als je een avondje écht wilt stappen!

Kom kennis maken!

Maak kennis met Business School Notenboom Hilversum om er zeker van te zijn dat onze school bij jou past. Wij staan regelmatig op beurzen door het hele land om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast organiseren we natuurlijk ook Open Dagen hier op school, zodat je de sfeer eens kunt komen proeven. Wil je weten hoe het nu écht is om te studeren aan Business School Notenboom? Kom dan een dagje meelopen. Je mag ook altijd langskomen voor een vrijblijvend persoonlijk adviesgeprek.

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag