Aanmelden kennismakingsgesprek?

Vestiging Eindhoven

Contactgegevens en bereikbaarheid

Beukenlaan 145
5616 VD Eindhoven
T (040) 252 80 40
E info@notenboom.nl

Bereikbaarheid

Nabijgelegen bushaltes liggen aan de Cederlaan en het Evoluon. Beide liggen op 8 minuten loopafstand.

Parkeermogelijkheden

Rondom het pand hebben we eigen parkeergelegenheid, je kunt hier gratis parkeren.

Bereken route

Particuliere opleidingen Eindhoven

Welkom op onze vestiging in Eindhoven!

Wil jij het beste uit jezelf halen? En later succesvol worden in je vak? Volg dan een van onze voorgezet onderwijs, mbo, kort hbo of hbo opleidingen in Eindhoven. Eindhoven, de lichtstad, is één van de oudste steden van Nederland. Die van een hoofdzakelijk agrarisch gebied uitgroeide tot een stad met grote industrie en innovatieve bedrijven. Een ontwikkeling die hand in hand ging met een sterke economische groei, wat de stad tot een grote speler op de internationale markt maakte. De perfecte locatie voor een opleidingsinstituut dat studenten opleidt tot vakmensen met ondernemerskwaliteiten.

Je kunt de volgende paticuliere opleidingen bij Notenboom Eindhoven volgen:

Particuliere hbo opleidingen

Particuliere kort hbo opleidingen

Particuliere mbo 4 opleidingen

 

Notenboom

Notenboom is particulier onderwijs voor die leerlingen op een persoonlijke en betrokken manier naar het eindexamen voor vmbo-tl, havo en vwo begeleidt. In kleine klassen, met toegewijde docenten en uitstekende lesmethodes krijg jij alle kans om het beste uit jezelf te halen. Je kunt bij het Notenboom een versneld traject volgen: de laatste twee examenjaren in één jaar. Notenboom staat synoniem voor een plezierige en succesvolle middelbare schooltijd waarbij we hard werken aan één doel: jouw diploma! Je kunt de volgende opleidingen bij ons volgen:

Particulier voortgezet onderwijs

Particuliere opleidingen hbo en mbo Eindhoven

Wij hebben ons als particuliere opleider gespecialiseerd in Business en Hotel- en Eventmanagement. Vakgebieden waarvan we jou zowel de theorie als praktische vaardigheden kunnen bijbrengen. Bovendien zijn er in de regio Eindhoven enorm veel inspirerende bedrijven waar je ontzettend veel van kunt leren. Daarom zijn workshops en bedrijfsbezoeken een vast onderdeel van alle opleidingen. En kun je nog meer praktijkervaring opdoen tijdens je stages bij een van deze topbedrijven. Zodat je straks een echte professional bent, die weet van aanpakken.

Het studentenleven in Eindhoven

Eindhoven is modern en dynamisch. Altijd in beweging. Met haar hippe café’s en restaurants, Stratumseind, theaters en cinema, muziektempels de Effenaar, het Beursgebouw en het Klokgebouw, diverse festivals en vele winkelgelegenheden. Je hoeft je als student geen moment te vervelen. Met mooie evenementen als Dutch Design Week, lichtfestival GLOW, culinaire evenementen en de Marathon Eindhoven is er altijd wat te doen. Eindhoven is een ware inspiratiebron.

Kom kennis maken!

Maak kennis met Notenboom Eindhoven om er zeker van te zijn dat onze school bij jou past. Wij staan regelmatig op beurzen door het hele land om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast organiseren we natuurlijk ook Open Dagen hier op school, zodat je de sfeer eens kunt komen proeven. Wil je weten hoe het nu écht is om te studeren aan Notenboom? Kom dan een dagje meelopen. Je mag ook altijd langskomen voor een vrijblijvend persoonlijk adviesgeprek.

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag