Ben jij enthousiast geworden over Business School Notenboom, heb je je droomopleiding bij ons gevonden en wil je je direct inschrijven? Geweldig!


Natalie (Relatiebeheer): "Wij houden de berichtgeving over het coronabeleid nauwlettend in de gaten en geven gehoor aan de adviezen van het RIVM, de GGD en de Rijksoverheid.

De studenten volgen de lessen nu vanuit huis, maar de vestigingen zijn geopend. Het is mogelijk om een bezoek te brengen voor een persoonlijk gesprek. Uiteraard is telefonisch ook mogelijk. Ik ben te bereiken op telefoonnummer: (06)-25092386.

Direct inschrijven

1. Door het formulier onderaan deze pagina in te vullen, ontvang je van ons het officiële inschrijfformulier per mail, maar enkele dagen later ook per post.

2. Bijgevoegd bij het inschrijfformulier versturen wij een retourenvelop, om het formulier kosteloos te retourneren.

3. Wij nemen uiteraard telefonisch contact met je op om een intakegesprek te plannen.

Het intakegesprek is een gesprek dat wij met al onze aankomende studenten voeren. Omdat wij geloven in onderwijs op maat met goede persoonlijke begeleiding. We bespreken dan ook hoe jij je toekomst ziet en wat je verwacht van de opleiding. Ook bespreken we je vooropleiding en wat voor student je bent. Daarmee kunnen we een persoonlijk leertraject opstellen, met de begeleiding die jij nodig hebt. Zodat jij het beste uit jezelf gaat halen. En jij je studie succesvol afrondt.

60 jaar een succesvolle opleider op het gebied van Business en Hotel- Eventmanagement