Ben je geïnteresseerd in één van de opleidingen van Business School Notenboom en wil je graag weten wat wij voor jouw carrière kunnen betekenen?


Natalie (Relatiebeheer): "Wij houden de berichtgeving over het coronabeleid nauwlettend in de gaten en geven gehoor aan de adviezen van het RIVM, de GGD en de Rijksoverheid.

De studenten volgen de lessen nu vanuit huis, maar de vestigingen zijn geopend. Het is mogelijk om een bezoek te brengen voor een persoonlijk gesprek. Uiteraard is telefonisch ook mogelijk. Ik ben te bereiken op telefoonnummer: (06)-25092386.

Gratis en vrijblijvend

Tijdens het adviesgesprek bespreken we wat bij jou past, waar je interesse ligt en wat je wensen zijn voor de toekomst. Ook kijken we naar je vooropleiding, wat voor student je bent en waar je misschien begeleiding bij nodig zult hebben. Aan de hand hiervan geven wij je een persoonlijk studieadvies. Het adviesgesprek en ons studieadvies aan jou zijn altijd gratis en vrijblijvend.

Meld je aan!

Via onderstaand formulier kun je je opgeven voor een persoonlijk adviesgesprek. Je wordt dan binnen twee werkdagen telefonisch uitgenodigd voor een gesprek op de vestiging van jouw keuze.

Indien je snel de mogelijkheden met ons wilt bespreken, is het raadzaam om telefonisch contact met ons op te nemen.

Vestiging Hilversum
(035) 623 76 74

Vestiging Eindhoven
(040) 252 80 40

Vestiging Maastricht
(043) 356 00 40

60 jaar een succesvolle opleider op het gebied van Business en Hotel- Eventmanagement