Communicatiewetenschappen

Communicatiewetenschappen of toch een praktische studie?

Ben jij op zoek naar een commerciële studie in de marketing en communicatie? Lijkt een studie in de richting van Communicatiewetenschappen je leuk, maar wil je later liever een praktische commerciële functie vervullen? Dan ben je bij Business School Notenboom aan het juiste adres. Hier kun je verschillende opleidingen volgen die in het teken staan van commerciële bedrijfsvoering, communicatie en communicatiewetenschappen, ondernemend zijn, creativiteit en inspringen op kansen. Word jij hier al enthousiast van? Lees dan verder!

Commerciële communicatie opleiding bij Business School Notenboom

Als je geïnteresseerd bent in een commerciële opleiding in de studierichting marketing en communicatie, dan is onze studie Commercieel Management zeker iets voor jou. In deze studie staan de vakgebieden marketing en communicatie, sales en management centraal. Wij bieden deze opleiding in Eindhoven, Hilversum en Maastricht aan, op twee niveaus:

Tijdens de mbo opleiding krijg je les over onder andere marketing, operationele communicatie, opmaak en redactie. Maar ook de vakken conceptontwikkeling, ondernemen en economie komen aan bod. Je leert bovendien een ondernemingsplan op te stellen en hoe je ondernemend en ethisch kunt denken en handelen.

Tijdens de associate degree opleiding krijg je les over onder andere marketing, strategische communicatie, personal branding en marktonderzoek. Daarnaast krijg je ook les in bijvoorbeeld bedrijfskunde, statistiek en economie. Ook tijdens deze opleiding werk je aan je persoonlijke ontwikkeling op het gebied van ondernemen, sales, netwerken en het uitwerken van een ondernemingsplan.

Beide opleidingen zijn, zoals je kunt lezen, veel praktischer van inhoud dan bijvoorbeeld een studie Communicatiewetenschappen. De associate degree opleiding sluit bovendien naadloos aan op de mbo opleiding. Wil je daarna nog verder studeren? Dan kun je je inschrijven voor onze hbo opleiding Bedrijfskunde.

Interesse gewekt? Maak kennis met ons!

Het maken van een studiekeuze is lastig. Daarom bieden wij je verschillende mogelijkheden aan om kennis te maken met onze scholen, onze opleidingen, onze docenten en studenten. Zo staan we regelmatig op beurzen, geven we Open Dagen, kun je een Meeloopdag inplannen of een persoonlijk Adviesgesprek aanvragen. Kijk gerust eens in onze activiteitenkalender om te zien wanneer je ons kunt ontmoeten. Welke optie je ook kiest, je bent altijd van harte welkom om eens vrijblijvend kennis te maken en al je vragen te stellen. Graag tot snel!

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op