Communicatiewetenschappen Amsterdam

Ben jij op zoek naar een studie in de marketing en communicatie, zoals een studie communicatiewetenschappen in Amsterdam, maar wil je later aan de slag in een praktische, leidinggevende of managementfunctie? Maak dan kennis met Business School Notenboom. Business School Notenboom biedt zeer gevarieerde en uitdagende studies op het gebied van business, marketing en communicatiewetenschappen in Amsterdam en omgeving. Met onze gevarieerde lesprogramma’s, topdocenten, persoonlijke onderwijs en focus op ondernemerschap zijn wij misschien wel de beste keuze voor jou!

 

Particuliere opleiding marketing en communicatie Amsterdam en omgeving

Business School Notenboom biedt goede alternatieven voor een reguliere opleiding marketing en communicatie in Amsterdam en de nabije omgeving. Onze vestiging in Hilversum ligt op steenworpafstand van Amsterdam, in een gebied waar vele (internationale) bedrijven gehuisvest zijn.

 

Als particuliere school zijn wij gespecialiseerd in de International Business en Commercieel Management. Onze studies op het gebied van marketing en communicatie bieden wij op drie niveaus aan:

  • Mbo Commercieel Management: tweejarige opleiding op mbo-4 niveau. Je leert alles over marketing en communicatie, sales, de inrichting van bedrijven en organisaties en financiën. Je leert praktische vaardigheden, business skills en enkele moderne vreemde talen.
  • Associate degree Commercieel Management: tweejarige opleiding op hbo-niveau. Als afgestudeerde ad’er zit je qua niveau tussen mbo-4 en hbo in. Het lesprogramma is een mix van theoretische vakken, praktische projecten, stages en workshops en komt overeen met de eerste twee jaar van het hbo.
  • Hbo Bedrijfskunde: deze opleiding is in drie of vier jaar te voltooien. Na het opdoen van theoretische kennis en praktische vaardigheden, kies je in je laatste jaar je uitstroomprofiel waarin je je specialiseert. Je loopt stage, doet een onderzoek, schrijft je scriptie en verdedigt deze als afsluiting van je studie.

De combinatie van onze gevarieerde lesprogramma’s, onze focus op de praktijk en op ondernemerschap, onze topdocenten en bovendien de goede sfeer op school, maakt ons misschien wel het beste alternatief voor de reguliere studie marketing en communicatie Amsterdam!

 

Klaar voor jouw succesvolle carrière

Met jouw diploma kun jij straks aan de slag op de commerciële afdeling bij een mooi (internationaal) bedrijf. In een functie waarin creativiteit, ambitie en ondernemend denken en handelen samen komen.

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op