Communicatie opleiding Maastricht

De commerciële afdeling is een steeds belangrijker onderdeel binnen het bedrijf. Het vormgeven van het bedrijfsimago, het bepalen van de communicatiestrategie en het bedenken van promotionele campagnes zijn enkele taken van die afdeling. Maar ook het leggen van contacten en het onderhouden van klantrelaties hoort daarbij. En met de opkomst van nieuwe media zijn er steeds meer communicatiemogelijkheden. Een dynamische werkplek dus, waar creativiteit, organiseren en commercieel denken en handelen samenkomen.

 

Begint het bij jou al te kriebelen als je dit leest? Ben je bovendien creatief, werk je nauwkeurig en kun je werken onder druk? Dan ben jij vast op zoek naar een marketing en communicatie opleiding in Maastricht! Bij Business School Notenboom vind je de beste particuliere marketing en communicatie opleiding in Maastricht.

 

Particuliere marketing en communicatie opleiding Maastricht

Business School Notenboom is een particuliere onderwijsinstelling. Dat betekent dat we ons onderwijs kunnen inrichten volgens onze visie. En die visie heeft twee grote pijlers: ten eerste het geven van persoonlijk onderwijs met aandacht voor het individu, ten tweede het aanleren van ondernemerskwaliteiten en het stimuleren van een ambitieuze en ondernemende houding. Business School Notenboom biedt dus niet zomaar een communicatie opleiding in Maastricht, maar een leertraject waar je uitgroeit van een student tot een echte professional. Wij bieden verschillende commerciële studies aan op verschillende niveaus:

 

Tijdens deze opleidingen leer je alles over marketing en communicatie, branding, sales en netwerken, maar ook over de inrichting van bedrijven, management en organisatie, finance en een stukje economie.

De mbo-opleiding duurt twee jaar en is op niveau 4. Naast vakinhoudelijke kennis, leer je ook verschillende praktische vaardigheden die op een commerciële afdeling goed van pas komen. Je loopt natuurlijk ook stages en doet praktische projecten en workshops.

De associate degree-opleiding is op hbo-niveau, maar duurt slechts twee jaar. Als afgestudeerde ad’er zit je qua niveau dus tussen mbo-4 en hbo in en je kunt lekker snel aan de slag. Het lesprogramma vertoont grote gelijkenis met het hbo, maar in plaats van het eindonderzoek en de scriptie, sluit je je studie af met het ad-project.

De hbo-opleiding Bedrijfskunde biedt extra verdieping in vakken zoals management, strategie, innovatie en branding. Ook leer je onderzoek te doen. Je kiest in je laatste jaar een uitstroomprofiel, bijvoorbeeld Marketing Innovation, waarbinnen je een eindstage loopt en onderzoek doet. Je sluit je studie af met een scriptie en verdediging. Na afloop heb jij niet zomaar een opleiding communicatie in Maastricht afgerond, maar een zeer complete scholing die jou heeft klaargestoomd voor een succesvolle carrière in de internationale business.

 

Kom kennismaken!

Wij nodigen je van harte uit om meer over ons en onze studies te weten te komen. Kom langs tijdens een van onze Open Dagen, ontmoet ons op de beurs, of vraag een Meeloopdag of vrijblijvend Adviesgesprek aan. Wij kijken graag samen met jou wat jouw mogelijkheden zijn.

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op