Communicatie hbo

Commerciële hbo communicatie opleiding

Ambieer jij een functie op de commerciële afdeling van een (internationaal) bedrijf? Vind je hbo communicatie en marketing interressant, maar wil je ook kennis opdoen van de management en business? Dan ben je bij Business School Notenboom aan het juiste adres! Wij bieden verschillende opleidingen aan in de hbo communicatie, marketing en business. Anders dan op een reguliere marketing en communicatie hbo opleiding krijg je bij ons les in kleine klassen en veel persoonlijke begeleiding. Geen grote collegezalen en massa-onderwijs dus, maar aandacht voor het individu. Hierdoor kun jij echt het beste uit jezelf halen. En ontwikkel jij jezelf binnen een paar jaar tot een creatieve, ambitieuze en ondernemende professional.

Hbo communicatie opleiding bij Notenboom

Business School Notenboom heeft zich gespecialiseerd in commerciële vakken en vakken op het gebied van business en management. Zoek je dus een hbo communicatie opleiding waarmee jij later op de commerciële afdeling van een (internationaal) bedrijf kunt gaan werken? Dan zijn er twee Notenboom-opleidingen geschikt voor jou:

  • Associate degree Commercieel Management: deze opleiding is op hbo-niveau en duurt twee jaar. Je leert alles over onder andere marketing en communicatie, branding en imago, sales, experience marketing en marktonderzoek. Maar ook financiën en economie komen aan bod, net als bedrijfskunde, recht en projectmanagement. Na je afstuderen zit jij tussen het mbo-4 en hbo in; het is mogelijk om door te stromen naar onze hbo Bedrijfskunde opleiding.
  • Hbo Bedrijfskunde: deze opleiding heeft in de eerste twee jaren veel overlap met bovengenoemde associate degree-opleiding. Hierna ga je nog wat dieper in op management, strategie, financiën en innovatie. In je laatste jaar kies je een uitstroomprofiel: Finance Management, Marketing Innovation of International Business. Je loopt een afstudeerstage, doet een onderzoek, schrijft een scriptie en verdedigt die.

Alle opleidingen binnen Business School Notenboom hebben praktijkervaring hoog in ’t vaandel staan. Onze topdocenten hebben allen een nauwe band met de branche en geven hun kennis en ervaring aan jou door. Na enkele jaren studeren heb jij dus niet alleen je diploma in de hbo communicatie op zak, maar ook een schat aan waardevolle kennis uit de praktijk.

Let’s go!

Heb jij zin om aan deze spannende uitdaging te beginnen? Ben je al klaar om je in te schrijven, of wil je eerst nog wat meer informatie? Wij staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op, of plan een gratis en vrijblijvend gesprek met ons in. Wij staan altijd voor je klaar!

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op