Business studies HBO

Business administration hbo

Business administration hbo studies zijn tegenwoordig erg populair. Niet vreemd, want met een Business administration hbo diploma op zak ben jij breed inzetbaar, op verschillende functies en binnen verschillende soorten ondernemingen, in zowel binnen- als buitenland. De studies zijn gevarieerd, uitdagend en je doet er zowel vakkennis als praktische vaardigheden en business skills op. Binnen een paar jaar ontwikkel je je tot een gemotiveerde en ondernemende professional met ambitie. Klaar voor een booming carrière in het internationale bedrijfsleven!

Particuliere opleiding Business administration hbo

Je bent op zoek naar een studie Business administration op hbo niveau. Maar reguliere scholen passen niet echt bij jou. Jij wilt graag goede begeleiding en les in kleine klassen, van topdocenten met veel ervaring in het werkveld. Een particuliere opleiding is duidelijk de betere keuze voor jou. Bij Business School Notenboom kun je jouw particuliere Business administration hbo studie volgen in één van onze vestigingen in Hilversum, Eindhoven of Maastricht.

Bij Business School Notenboom wordt deze studie gegeven onder de naam Bedrijfskunde. Tijdens de eerste twee jaren van de studie leer je alles over internationale handel, import en export, management en organisatie, finance, marketing en branding. Daarna ga je je kennis verdiepen en leer je onderzoek doen. In je laatste studiejaar kies je voor één van de uitstroomprofielen: Finance Management, Marketing Innovation of International Business. Hierbinnen specialiseer je je en loop je een stage. Tijdens je stage voer je een onderzoek uit, waarvan je verslaglegt in je scriptie. Met een goede verdediging van je scriptie sluit je je studie af.

Verkorte studie Bedrijfskunde

Naast de vierjarige opleiding Bedrijfskunde, kun je er bij ons ook voor kiezen om de opleiding in slechts drie jaar af te ronden. Benieuwd of dit iets voor je is? In een persoonlijk gesprek bekijken we of het Fast Track studietraject de juiste route voor jou is.
Een andere mogelijkheid om snel aan het werk te kunnen, is het volgen van één van onze associate degree-opleidingen in de studierichting Bedrijfskunde: International Business Management of Commercieel Management. Deze opleidingen duren twee jaar en komen qua vakkenpakket overeen met de eerste twee jaar van het hbo Bedrijfskunde. Je sluit deze studies niet af met een onderzoek en scriptie, maar met het Ad-project. Daarna kun je lekker snel aan het werk in de bruisende wereld van de internationale handel!

 

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op