Business School Notenboom scoort hoog op NSE

Aanmelden kennismakingsgesprek?

Jaarlijks vindt de Nationale Studenten Enquête (NSE) plaats waarbij zo’n 740.000 studenten van hbo- en wo-opleidingen hun mening geven over de kwaliteit van hun instelling. Ook onze studenten namen deel aan de NSE. Wederom zijn wij enorm trots op de waardering die wij van onze studenten krijgen.

De NSE is opgebouwd uit 17 hoofdthema’s. Per instelling worden jaarlijks de scores met elkaar vergeleken en afgezet tegen het landelijk gemiddelde. Van de 76 vragen scoort Business School Notenboom op 73 vragen significant boven het landelijk gemiddelde.

Wij zijn trots op de gegeven cijfers!

Op een aantal punten zijn wij enorm verheugd. Zo scoren onze studies in het algemeen een 8,5. Daarnaast wordt de algemene sfeer bij Business School Notenboom beoordeeld met een 8,5 en op de vraag of de student de school zou aanbevelen, scoren we een 8,3.

Tevredenheid studenten over de 17 thema's


Ook het beste Ad/hbo-onderwijs ervaren?

Ben jij aankomend Ad'er of hbo'er en wil je met eigen ogen zien waar al die mooie beoordelingen vandaan komen? Meld jezelf aan voor een vrijblijvend adviesgesprek. We bekijken samen naar je doelen. Zien we je snel?

Bron: NSE

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag