Business School Notenboom, erkende kwaliteit met kenmerk ‘ondernemen’

Aanmelden kennismakingsgesprek?

De kort hbo en hbo bachelor opleidingen hebben als onderscheidend kenmerk: beroepsgerichtheid en ondernemen. Dit is nu ook bevestigd met het behalen van het bijzonder kwaliteitskenmerk ‘ondernemen’.  Waar wij enorm trots op zijn! Het is een aanvulling op de reguliere accreditatie.

Ontwikkeling van student naar professional

Het intensieve lesprogramma heeft als doel de student te laten ontwikkelen tot een professional, waarbij beroepsgerichtheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap centraal staan.

Jan-Hein Boll (Programmamanager Marketing Innovation): “Wij hebben een eigen programma gericht op ondernemen ontwikkeld. Door het volgen van dit programma wordt de student niet alleen klantgerichter en innovatiever, maar ontwikkelt hij/zij tevens een onderzoekende houding."

Het auditpanel concludeert dat Business School Notenboom haar onderwijsvisie volledig waar maakt. Het ondernemen komt in alle facetten herkenbaar en als onderscheidend kenmerk naar voren.

Een goede mix van topdocenten, een intensieve samenwerking met het bedrijfsleven en de betrokkenheid van het werkveld is essentieel bij de ontwikkeling van de student naar een professional.

Top docenten

Kenmerkend voor het docententeam zijn hun wortels in het bedrijfsleven. Uit de cv’s van de docenten blijkt dat zij vrijwel zonder uitzondering uit de beroepspraktijk afkomstig zijn en daar hun sporen hebben verdiend of hier nog werkzaam zijn. Dit leidt ertoe, dat studenten een beroep kunnen doen op docenten die de praktijk kennen, die weten waar uitdagingen en valkuilen liggen en die er plezier in hebben om studenten te coachen. De docenten beschikken over een ondernemende houding en fungeren als rolmodel en sparringpartner voor de student.

Het behalen van het bijzonder kwaliteitskenmerk ‘ondernemen ’is een geweldig resultaat en een bekroning op ons werk. We lopen continu voorop en blijven onze studenten van het beste onderwijs voorzien met ons credo: ‘het leveren van de hoogste kwaliteit en het bewaken van de kleinschaligheid’.

NOTENBOOM MEER DAN ONDERWIJS: 63 JAAR EEN SUCCESVOLLE OPLEIDER
Stel hier je vraag
Stel hier je vraag