Business administration studies

De wereld van de International Business is hectisch, uitdagend, spannend en elke dag weer anders. Een succesvolle carrière heb je niet zomaar; kennis en begrip van uiteenlopende vakgebieden en allerlei praktische vaardigheden zijn benodigd om een goede basis te vormen. Business administration studies bieden een gevarieerd programma met lessen over alle verschillende facetten van het vak. Bij Business School Notenboom kun je verschillende studies in de richting van Business administration volgen. Naast vakkennis staat praktijkervaring bij ons hoog in ’t vaandel; deze doe je op tijdens stages, workshops, projecten, bedrijfsbezoeken en studiereizen. Onze topdocenten hebben bovendien een nauwe band met de beroepspraktijk en verweven hun praktijkervaring en ondernemerskwaliteiten in hun lessen. Want je hebt meer nodig dan alleen vakkennis om succesvol te kunnen zijn in de complexe wereld van de International Business.

Business administration studies bij Notenboom

Bij Business School Notenboom kun je verschillende studies in de studierichting Business administration volgen:

Hbo Bedrijfskunde

Onze opleiding hbo Bedrijfskunde is internationaal geörienteerd en heeft een uitdagend en zeer gevarieerd programma. Je doet kennis op over onder meer management en organisatie, sales, marketing en branding, maar ook over bedrijfsprocessen, onderzoek doen en verslag leggen. In het laatste jaar kies je een uitstroomprofiel: Finance Management, Marketing Innovation of International Business. Binnen dit kader loop je een afstudeerstage, doe je een onderzoek en schrijf je een scriptie die je tot slot verdedigt. Deze opleiding is in 3 of 4 jaar te voltooien.

Mbo International Business Management

De mbo-4 opleiding International Business Management duurt twee jaar en is gericht op de praktijk. Je leert alles over import en export, sales, marketing en communicatie, management en organisatie. Daarnaast leer je schrijven en presenteren en leer je enkele moderne vreemde talen.

Associate degree International Business Management

De ad studie International Business Management is op hbo-niveau; als afgestudeerde ad’er zit je tussen mbo-4 en hbo in. Het onderwijsprogramma is grotendeels gelijk aan de eerste twee lesjaren van het hbo; je leert alles wat met business management te maken heeft. Na het behalen van je ad-diploma heb je de keuze om op zoek te gaan naar een baan of door te stromen naar het derde jaar van het hbo.

Andere business studies bij Notenboom

Wil je een studie volgen op het gebied van (International) Business, maar wil je meer de commerciële kant op? Dan is onze studie Commercieel Management wellicht iets voor jou. Weet je niet zeker welke richting het beste bij je past, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven je graag vrijblijvend meer informatie en advies over onze studies.

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op